Winkelen in EUR op BelgiëBelgië
EUR
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Verras uwManagement
Assistant(m/v)

Verras uw Management Assistant (m/v) op donderdag 16 april met dagverse bloemen, overheerlijke pralines, fruitcreaties, een duo van wijnen of een ander origineel cadeau... Uw verrassing wordt op Management Assistant dag op kantoor geleverd tijdens kantooruren.

Ontdek

Management Assistant Day Spring office bouquet

€ 14.50

Spring Office Bouquet

Op donderdag 16 april is het opnieuw Management Assistant Day. Op die dag worden nationaal secretaresses, office managers & assistants (M/V) letterlijk en soms ook figuurlijk in de bloemen gezet.

Koop
Ontdek Oxfam Fair Trade Essentials Gift Box

€ 45.00

Oxfam Fair Trade Essentials Gift Box

Zorg iedere dag voor een vleugje Fair Trade dankzij onze Oxfam Fair Trade Essentials Geschenkmand. Zo krijgen uw favoriete, dagelijkse producten een ethische upgrade dankzij de Fair Trade waarden die Oxfam hanteert.

Koop
Management Assistant Day Mini-orchidee, magnetische fotokader en chocolade

€ 30.00

Mini-orchidee, magnetische fotokader en chocolade

Zet uw medewerkers of uw collega’s eens extra in de bloemetjes met een prachtig geschenk. Een frisse orchidee geeft ieders bureau een elegante toets, het magnetisch kader zorgt ervoor dat ook de familie een plaatsje heeft op de werkplek.

Koop
Bountiful fruit and godiva easter basket

€ 45.00

Bountiful fruit and godiva easter basket

Deze rieten luxemand, gevuld met een selectie van klassieke en exotische vruchten, wordt door iedere fruitliefhebber geapprecieerd. De geschenkdoos voor Pasen van Godiva, met een assortiment van 6 pralines, zorgt ervoor dat dit geschenk een echte topper is!

Koop
New Pastel Bouquet Collection

€ 50.00

Pastel Bouquet Collection

Deze ruiker in pasteltinten straalt lente en rust uit.. Een prachtige combinatie van onder meer Sweet avalanche rozen, germini's in pastelgeel, witte alstromeria en nog veel meer... Gratis levering in België voor alle boeketten vanaf € 50.

Koop
Spring is in the air

€ 45.00

Spring is in the Air

Stuur een uniek geschenk om Pasen te vieren!

Koop
Limited Edition Gevulde design fruitmand

€ 75.00

Gevulde design fruitmand

Deze prachtige Gevulde Design Fruitmand bevat een mooie selectie van vers en exotisch fruit. Deze mand van Design Merk Korb is een object dat eigenlijk op zichzelf al de moeite waard is om langdurig naar te kijken. De kers op de taart vormt het bijgevoegd fruit.

Koop
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
Voor samen 2015 - Valcombe Wine Duo

€ 25.00

2015 - Valcombe Wine Duo

Het perfecte Franse Duo! Voor wie niet kan kiezen tussen een rode of witte wijn combineren wij voor U onze Château de Valcombe rood (2012/Rhone) & Château de Valcombe Costières de Nimes wit (2012/Rhone). De zwarte geschenkdoos maakt dit geschenk af.

Koop

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Kaart België

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.

+32 (0)51 28 09 06E-mail ons