Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij) | Voor leveringen buiten België ? KLIK HIER.
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!
Shop online
Spring is in The Air

€ 55.00

Spring is in The Air

Stuur een uniek geschenk om de Lente te verwelkomen !

Nu kopen
Godiva Lentedoos 15 stuks

€ 20.00

Godiva Lentedoos 15 stuks

Leuke, kleurrijke doos gevuld met 15 verrukkelijke Godivachocolaatjes met heerlijke vullingen: ganaches, karamellen en Godiva’s legendarische pralinés.

Nu kopen
Geschenktas met Gezonde Lekkernijen Fruit & Noten

€ 50.00

Geschenktas met Gezonde Lekkernijen Fruit & Noten

Rijpe en gezonde klassieke fruitsoorten worden zorgvuldig met de hand verpakt in een Koziol "Taschelino" boodschappentas.

Nu kopen
Champagne Lenoble Brut & Snacks

€ 65.00

Champagne Lenoble Brut & Snacks

Stuur champagne naar Europa dit jaar! Een fles Franse Champagne Lenoble Brut en een assortiment hartige snacks maken van deze champagnemand het ideale geschenk voor vrienden, familie en klanten. Deze champagne kan verstuurd worden naar Zwitserland en naar nog veel meer Europese bestemmingen.

Nu kopen
Moederdag Boeket

€ 40.00

Moederdag Boeket

Elegant, tijdloos boeket in een feestelijke geschenkdoos met persoonlijk bericht. Bestel dit boeket nu om een speciaal iemand te verrassen!

Nu kopen
Dammann Thee Geschenkset met Foto-Dienblad

€ 110.00

Dammann Thee Geschenkset met Foto-Dienblad

Verhef het tijdloos plezier van het perfecte kopje thee naar een hoger niveau met ons elegant Dammann premium thee geschenk-dienblad.

Nu kopen
Champagne Taittinger Prestige Rosé 75 cl

€ 50.00

Champagne Taittinger Prestige Rosé 75 cl

Een zachte, zuivere, fruitige en verrukkelijk volle Rosé Champagne met een delicate, droge afdronk.

Nu kopen
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
Breakfast for Change

€ 57.00

Breakfast for Change

Een prachtige ontbijtmand boordevol heerlijke Oxfam Fairtrade lekkernijen staat garant voor een (h)eerlijke start van de dag. Niet alleen voor de gelukkige die de mand cadeau krijgt, ook voor een kleuter in het Zuiden.

Nu kopen

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Gift boxes

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.