Levering overal in België | Gratis levering vanaf € 50 (Ma - Vrij)
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!
Shop online

Celebrate in style

Discover our Christmas Gifts

Supreme Gourmet Editie met Rode Wijn

€ 70.00

Supreme Gourmet Editie met Rode Wijn

Een gastronomische geschenkdoos vol lekkers is het perfecte relatiegeschenk.

Nu kopen
Godiva  Kersttoren

€ 60.00

Godiva Kersttoren

Deze elegante kersttoren is een klassiek chocoladen kerstgeschenk voor vrienden, familie en zakenrelaties.

Nu kopen
Piper-Heidsieck Grand Present Giftpack

€ 45.00

Piper-Heidsieck Grand Present Giftpack

Met een assemblage van overwegend pinot noirs, een combinatie van meer dan 100 champagnecru's pinots meuniers uit de Grande et Petite Montagne de Reims is PIPER-HEIDSIECK Cuvée Brut een klassieke champagne, die gestructureerd, rijk en fruitig is. Voor het kerstseizoen bieden we een exclusieve toren aan als geschenkverpakking. (glazen zijn niet inbegrepen)

Nu kopen
Neuhaus Kerstlekkernijen Geschenk

€ 115.00

Neuhaus Kerstlekkernijen Geschenk

Gepresenteerd in een prachtige rode geschenkdoos met een gouden filigraan deksel en gevuld met de beste Kerstchocolade, is deze Neuhaus feestmand de ultieme VIP Belgische chocolade geschenkset voor Kerst 2015.

Nu kopen
Red Tradition - Medium (30 cm)

€ 40.00

Red Tradition - Medium (30 cm)

Nu kopen
Grote lekkerbek

€ 45.00

Grote lekkerbek

Deze geschenkmand is een must voor zoetekauwen. Ideaal als kerstgeschenk!

Nu kopen
Gevulde Design Fruitmand

€ 75.00

Gevulde Design Fruitmand

Verras uw beste vrienden door hen deze Gevulde Design Fruitmand te geven van Korb.

Nu kopen
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
Oxfam Ontbijtpakket Voor Twee

€ 30.00

Oxfam Ontbijtpakket Voor Twee

Ons Oxfam Ontbijtpakket voor 2 is een geweldig Fair Trade huwelijkscadeau. Stuur Fair Trade koffie, biologische thee, honinggebak, chocolade en nog veel meer naar het gelukkige paar.

Nu kopen

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Kaart België

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.