Winkelen in EUR op BelgiëBelgië
EUR
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Eindejaarsgeschenken

Geschenken online bestellen met levering overal in Belgie, van maandag tot zaterdag, op de datum die u verkiest. Vanaf € 50,00 worden onze geschenken, wijn, chocolade en delicatessen gratis geleverd op 1 adres.

Ontdek hier

Limited Edition Godiva Schattige Kerstbeer & Chocolade

€ 48.50

Godiva Schattige Kerstbeer & Chocolade

Een schattige Godivabeer verkleed als Kerstman, vergezeld van de Kerstgeschenkdoos en wintertruffles.

Koop
Limited Edition Red Tradition

€ 40.00 tot € 70.00

Red Tradition

Onze floristen opteerden om in het traditionele boeket van dit seizoen bloemen zoals prachtige rode rozen, rode anthuriums, diverse wintergroenmaterialen te combineren met goudkleurige kerstballen.

Koop
Limited Edition Gourmet Geschenkmand Pâté & Mousse

€ 40.00

Gourmet Geschenkmand Pâté & Mousse

Op zoek naar een geraffineerd geschenk voor iemand in het bijzonder? Onze elegante Pâté & Mousse Geschenkmand zal iedereen kunnen bekoren.

Koop
Limited Edition Gevulde design fruitmand

€ 75.00

Gevulde design fruitmand

Deze prachtige Gevulde Design Fruitmand bevat een mooie selectie van vers en exotisch fruit. Deze mand van Design Merk Korb is een object dat eigenlijk op zichzelf al de moeite waard is om langdurig naar te kijken. De kers op de taart vormt het bijgevoegd fruit.

Koop
Limited Edition Chocolade Mand voor Kerst VIP

€ 65.00

Chocolade Mand voor Kerst VIP

Verwen tijdens deze kerstperiode belangrijke mensen in uw omgeving met onze indrukwekkende, luxueuze chocolademand van Corné Port-Royal. Deze prachtige lederen mand zit boordevol sensationele pralines van Corné Port-Royal.

Koop
Limited Edition

€ 45.00

Pere Ventura Cava & Snacks

Onze Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut mousserende wijnbox is een heel stijlvol relatiegeschenk. Cava, de iconische mousserende wijn uit Spanje, is sprankelend, verfrissend en licht bruisend.

Koop
Limited Edition Veuve Clicquot Vintage & Godiva Chocolade Geschenkdoos

€ 88.00 tot € 210.00

Veuve Clicquot Vintage & Godiva Chocolade Geschenkdoos

In een luxueuze geschenkdoos ontvangt u een uitstekende Veuve Clicquot Vintage Reserve 2004 Champagne, 500 g Godiva pralines, heerlijke Godiva orangettes en fondant parels. Een waarlijk genot voor de levensgenieters onder ons.

Koop
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
Limited Edition Aperitief met witte wijn large

€ 40.00

Aperitief met witte wijn large

Een uitstekende witte wijn, Château de Valcombre , vergezeld van Walkers, 4 godiva pralines en neuhaus manons (5 pcs)verpakt in een luxueuse rode doos.

Koop

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Kaart België

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.

+32 (0)51 28 09 06E-mail ons