Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij) | Voor leveringen buiten België ? KLIK HIER.
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!
Shop online
Geschenktas met Gezonde Lekkernijen Fruit & Noten

€ 50.00

Geschenktas met Gezonde Lekkernijen Fruit & Noten

Rijpe en gezonde klassieke fruitsoorten worden zorgvuldig met de hand verpakt in een Koziol "Taschelino" boodschappentas.

Nu kopen
Belgisch Bier & Chocolade Geschenk

€ 50.00

Belgisch Bier & Chocolade Geschenk

Verras papa met dit ultieme Vaderdag-geschenk: een overheerlijke selectie van Belgisch bier en Belgische chocolade!

Nu kopen
René Magritte Geschenkdoos, 40 pralines

€ 35.00

René Magritte Geschenkdoos, 40 pralines

Verras iemand met deze metalen geschenkdoos met het schilderij ‘Man met bolhoed’ als design. Deze doos is gevuld met een selectie van 20 overheerlijke Neuhaus pralines – gevuld met praliné, ganache en karamel - en 20 individueel verpakte vierkante chocolaatjes in melk - en donkere chocolade. Herkent u de pictogrammen op de chocolaatjes?

Nu kopen
Geschenkset met Chimay and Reypenaer Kaas

€ 30.00

Geschenkset met Chimay and Reypenaer Kaas

De perfecte combinatie van Belgisch trappistenbier van Chimay met Nederlandse kaas en een heerlijke mix van noten en dadels.

Nu kopen
Simply White - Groot (35 cm)

€ 50.00

Simply White - Groot (35 cm)

Een prachtig wit boeket, schitterend als een diamant.

Nu kopen
Duo Côtes du Rhône Claux Wijnen

€ 35.00

Duo Côtes du Rhône Claux Wijnen

Deze elegante geschenkset bestaat uit twee Franse Côtes du Rhône Claux wijnen van Domaine Raymond Usseglio & Fils.

Nu kopen
Destrooper Prestige Geschenkdoos

€ 65.00

Destrooper Prestige Geschenkdoos

Leg de VIPs in uw leven in de watten met deze prestigieuze Jules Destrooper en Lenoble Champagne geschenkdoos.

Nu kopen
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
Supreme Gourmet Editie met Rode & Witte Wijn

€ 90.00

Supreme Gourmet Editie met Rode & Witte Wijn

Het duo van rode en witte Franse wijnen wordt gepresenteerd met een verleidelijke selectie van Europese gastronomische snacks en Belgische chocolade in een elegante geschenkverpakking. Een verfijnd en gastronomisch idee voor elke gelegenheid.

Nu kopen

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Gift boxes

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.