Winkelen in EUR op BelgiëBelgië
EUR
NLFR
Veilig online winkelen met BeCommerce!

VrolijkPasen!

Ontdek nu onze paascollectie: van heerlijke paaseieren en mooie geschenkmanden tot kleurrijke boeketten en dagverse tulpen. De ontvanger zal de paashaas ongetwijfeld dankbaar zijn! Vanaf € 50.00 gratis levering op 1 adres op weekdagen, en dit overal in België.

Ontdek

Spring feeling The Easter Hamper

€ 65.00

Geschenkmand Pasen

Proef de onweerstaanbare paaseitjes, de heerlijke pralines: specialiteiten van Meester Chocolatier Corné Port-Royal! Een assortiment dat de grootste lekkerbekken zal bekoren!

Koop
Lentegevoel Tulpen uit Amsterdam

€ 28.50

Tulpen uit Amsterdam

Ontdek dit lieflijke boeket met 25 tulpen in gemengde kleuren. Deze handgebonden ruiker zal de lente alvast binnenbrengen in uw woonkamer.

Koop
Bountiful fruit and godiva easter basket

€ 45.00

Bountiful fruit and godiva easter basket

Deze rieten luxemand, gevuld met een selectie van klassieke en exotische vruchten, wordt door iedere fruitliefhebber geapprecieerd. De geschenkdoos voor Pasen van Godiva, met een assortiment van 6 pralines, zorgt ervoor dat dit geschenk een echte topper is!

Koop
Spring feeling Spring is in the air

€ 45.00

Spring is in the Air

Stuur een uniek geschenk om Pasen te vieren!

Koop
Ontdek Oxfam Fair Trade Essentials Gift Box

€ 45.00

Oxfam Fair Trade Essentials Gift Box

Zorg iedere dag voor een vleugje Fair Trade dankzij onze Oxfam Fair Trade Essentials Geschenkmand. Zo krijgen uw favoriete, dagelijkse producten een ethische upgrade dankzij de Fair Trade waarden die Oxfam hanteert.

Koop
Barú Chocolate Chai Latte Gift Pack

€ 16.95

Barú Chocolate Chai Latte Gift Pack

Onze Chocolate Chai Latte, Mr. Pink mok en 4 donkere chocolade Marshmallows.

Koop
Gevulde Design Fruitmand en XD Design Juicer

€ 69.00

Gevulde Design Fruitmand en XD Design Juicer

Deze Design Fruitmand van Korb opgevuld met sinaasappelen zal de persoon aan wie je dit geschenk geeft ongetwijfeld bevallen.

Koop
Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het kiezen van uw relatiegeschenken?

Contacteer ons vandaag nog:

Tel: +32 (0)51 69 95 05
Mail: Customerservice@eshopinvest.eu

Informatieaanvraag
For Both Champagne Lenoble Brut & Snacks

€ 65.00

Champagne Lenoble Brut & Snacks

Een fles Franse Champagne Lenoble Brut samen met een selectie van heerlijke specialiteiten zal iedereen kunnen plezieren. De Champagne Lenoble Brut heeft een fris, levendig en aromatisch karakter wat de champagne goed uitgebalanceerd en elegant maakt met zachte noten van wit fruit, citrusvruchten en bloesems.

Koop

Bloemen en geschenken
voor levering in heel België

Een huwelijk in Brussel? Een geboorte in Leuven? Een verjaardag in Antwerpen? Kerstmis in Brugge? Management Assistant Day in Gent? Valentijn? Bloemen voor Moederdag? Of gaat uw kennissen- of klantenkring veel verder dan dat? In onze online geschenkenwinkel bestelt u een breed scala aan relatiegeschenken die we voor u leveren aan huis of op kantoor, eender waar in België. Keuze te over: dagverse bloemen, kleurrijke fruitmanden, heerlijke champagne in prachtige geschenkmanden, Belgische chocolade en dergelijke meer. Winkel per gelegenheid en kies bijvoorbeeld het perfecte geboortgeschenk om te laten versturen naar de kersverse ouders. Of maak een gelukkig paar en de ouders ervan blij met een huwelijkscadeau. Heeft u niet meteen de nodige inspiratie? Geen nood, op Gift.be vindt u tal van originele en trendy cadeaus voor elke ontvanger.

Kaart België

Bloemen bezorgen, eender waar in België

Al meer dan 10 jaar zijn wij als internet bloemist gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, eventueel in combinatie met een geschenk. U kan via onze online shop erg makkelijk het boeket bloemen van uw keuze bestellen en dit aan huis laten leveren bij de bestemmeling. Of zij of hij zich nu bevindt in Mechelen, Leuven of Oostende - Gift.be zorgt er keer op keer voor dat uw boeket met dagverse bloemen op tijd wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.

Stipte levering van uw cadeau

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper enz. Alle cadeaus worden door onze medewerkers in ons eigen atelier samengesteld, met de hand verpakt en zorgvuldig bezorgd: uw garantie voor een sluitende kwaliteitscontrole en voor een vlekkeloze en stipte levering in heel België. Onze klantendienst controleert elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde leveringsdatum niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug. Met elk geschenkpakket kunt u een persoonlijke boodschap meegeven, zo kan u bijvoorbeeld op het kaartje van uw cadeau een berichtje schrijven voor uw management assistant.

+32 (0)51 28 09 06E-mail ons