NLFR
Shop online

Onze Relatiegeschenken

Sinds meer dan 10 jaar maken wij voor bedrijven geschenken en geschenkpakketten op maat. Onze excellente service, kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende logistieke verwerking maken van ons een unieke speler op de markt.

Wilt u uw geschenk zelf kunnen samenstellen volgens uw wensen en vooropgezet budget? Zoekt u een firma die op korte termijn uw geschenken kan leveren op verschillende adressen in zowel binnen- en buitenland? Wenst u een wekelijkse levering van fruit of bloemen op kantoor of bent u eerder op zoek naar een partner voor een unieke incentive campagne? Voor dit en voor veel meer kan u bij Gift.be terecht.

Onze medewerkers luisteren met veel plezier naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar de geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om kerstgeschenken voor uw medewerkers of geschenken voor zakenrelaties, elke gelegenheid verlangt een uniek geschenk.

ballotin

Al onze geschenken worden door onze medewerkers in eigen atelier gemaakt. Wij zorgen namelijk voor de volledige afwerking van uw geschenkbestelling. Daarnaast zien we erop toe dat het geschenk op de door u gewenste datum correct afgeleverd wordt, dit zowel in binnen- en buitenland. Indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar verjaardagscadeaus voor uw medewerkers, volstaat het dat u ons de adressen en de verjaardagskalender doorstuurt, wij zorgen voor de rest.

Gift.be staat erop enkel en alleen gebruik te maken van kwaliteitsproducten. Meer informatie over onze producten kan u terugvinden in de categorieën links naast deze tekst. Daar treft u ook informatie over onze kerstpakketten en onze relatiegeschenken van Oxfam.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Bel (België) 0800 / 94 387

Internationaal +32 (0)51 280 906