Originele, romantische geschenken voor hem en haar aan huis leveren
NLFR
Shop online

Romantische geschenken aan huis bezorgen

Sweet Pink Bouquet

Sweet Pink Boeket

€ 40.00 - € 70.00

De mooiste variëteit rode rozen... een bloem die ons altijd opnieuw kan verleiden. Bezoek onze gift shop om meer bloemen boeketten en andere geschenken die je online kan bestellen, te vinden.

Simply red roses

€ 48.00 - € 96.00

Het perfecte cadeau voor valentijn!

Bouquet Cupidon

€ 30.00 - € 70.00

Romantische geschenken

Romantisch geschenk online bestellen

Kies één van de romantische geschenken uit onze online cadeau shop, en wij bezorgen het bij uw geliefde op de dag van uw keuze. We bieden u een ruime keuze bloemen, geschenken met wijn en champagne, alsook geschenkmanden die deze dranken combineren met ander lekkers zoals pralines en andere delicatessen. Of u nu op zoek bent naar een origineel geschenk voor hem of haar, wij kunnen u helpen om een origineel geschenk bij de liefde van uw leven te bezorgen.

Valentijnsgeschenken voor hem

Zorg op 14 februari voor een leuke verrassing voor die ene man in je leven, bezorg hem een geschenkmand met zijn favoriete wijn, champagne, bier of andere alcoholische drank met bijhorende chocolade of andere zoetigheden. U kan een lieve boodschap aan uw Valentijnsgeschenk toevoegen om hem zo een nog warmer gevoel te geven wanneer hij uw geschenk ontvangt.
Valentijnsgeschenken voor haar

Bezorg uw vriendin of vrouw met slechts enkele muisklikken een mooi valentijnsboeket met rode rozen of andere romantische bloemen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment boeketten met romantische bloemen zoals rode, witte en roze rozen die u online kan bestellen voor levering bij haar thuis of op kantoor in België.