Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Meest populaire boeketten

Onze Merken

Relatiegeschenken

Ontdek waarom Gift.be de grootste specialist is in België op het gebied van relatiegeschenken voor de feestdagen, beloningen voor werknemers en bedrijfsgeschenken.

Meer info

Gift.be ™ - Corporate Gifts
Originele geschenken

Ruim assortiment geschenken voor levering in heel België

Het juiste cadeautje vinden… Bij de ene breekt het angstzweet meteen uit en de andere wordt er helemaal wild enthousiast van. We helpen elk van jullie natuurlijk graag een handje met een gevarieerd assortiment bloemen, fruitmanden, champagne, Belgische chocolade, delicatessen en trendy gadgets.

Wij weten perfect wat jouw mama of papa, vriend of vriendin, vrouw of man, broer of zus dit jaar graag zou krijgen. Als marktleider volgen we de steeds veranderende trends nauwkeurig op, zodat we telkens opnieuw de hipste en meest gewilde cadeautjes kunnen aanbieden. Of je nu een mooie wellness set zoekt om de verjaardag van je vrouw te vieren of een biermand voor stoere papa’s, op Gift.be vind je tal van originele en trendy cadeaus voor elke gelegenheid.

Kies jouw geschenk uit ons ruim aanbod en voeg een persoonlijke ‘gift message’ toe aan jouw cadeautje. Wij zorgen voor een stipte levering in heel België op een leverdatum naar keuze, aan huis of op kantoor. Bovendien kan je ook kiezen voor levering op zaterdag.

Producten van topkwaliteit

Producten van topkwaliteiten en uitstekende service

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteitsproducten en topmerken zoals Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Neuhaus, Godiva, Destrooper, enz. We creëren de leukste geschenkmanden met exclusieve producten, zodat je kan uitpakken met luxueuze en toch originele geschenken

Van zodra jouw bestelling bevestigd is, neemt ons team het van je over. Onze medewerkers stellen jouw cadeau met de uiterste zorg samen in ons eigen atelier. Elk cadeau krijgt een mooie en stevige cadeauverpakking en we zorgen ervoor dat elk pakket vlekkeloos en stipt geleverd wordt.

De levering wordt op de voet gevolgd door onze klantendienst. Onze medewerkers nemen met jouw of de ontvanger contact op indien nodig. Van zodra je pakket vertrokken is, krijg je een verzendbevestiging, zodat je het pakket van verzending tot levering kan volgen.

Bedrijfs- en relatiegeschenken

Bedrijfsgeschenken en relatiegeschenken

Wil je collega’s een extra motivatie geven of ze bedanken voor hun uitstekende inzet? Zoek je nog een prachtig boeket voor Management Assistant Day? Wil je klanten bedanken voor het fijne zakendoen? Ontdek ons ruim assortiment ‘office pakketten’ gaande van kleine attenties tot volledig ‘over-the-top’ cadeaupakketten.

Naast ons uitgebreid assortiment geschenkpakketten kan je ook kiezen voor relatiegeschenken op maat. Zo kan je zelf een pakket samenstellen volgens jouw wensen en budget. Als extra kunnen wij elk geschenk verpakken met een gepersonaliseerd lint en gift message met jouw bedrijfslogo. Dankzij onze persoonlijke aanpak en excellente service zijn wij een unieke speler op de markt.

Ontdek ook onze abonnementen Flowers at the Office en Fruit at the Office. Ontvang wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een dagverse bloemen of een mand vol gezond fruit op het werk. Dit zorgt niet alleen voor een fantastische sfeer op het werk, maar maakt van je personeel gezonde, gemotiveerde medewerkers!

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.