Shop online

100% West-Vlaams Aperitieven

 60.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Deze zwarte, geweven mand bevat een heerlijk assortiment 100% West-Vlaamse streekproducten om heerlijk mee te aperitieven. Liefhebbers van streekproducten zullen zeker genieten van deze puur West-Vlaamse producten die staan voor kwaliteit, authenticiteit en uitmuntende smaak. Met dit geschenk zal je echt scoren!

Flor Herbal G.I.N is een uniek en ambachtelijk product, vervaardigd op kleine schaal en wordt gemaakt van een zorgvuldige selectie van kruiden en specerijen. De gin is een verfrissende en kruidige aperitief met een uitgesproken, verfijnde smaak. Schenk de gin ijskoud, mix met je favoriete tonic en werk af met een schijfje pompelmoes, enkele bosbessen of wat cassia schors.

De Poes is een blond, ongefilterd bier van hoge gisting. Het fruitige bier wordt gemaakt met grondstoffen van eigen bodem, zoals lokale mout en hop uit Poperinge voor een aangename, bittere toets. Het bier kan nog 6 weken op de fles nagisten, voordat het op de markt komt, wat zorgt voor een matuur en evenwichtig resultaat.

Deze aperitief wordt onvergetelijk dankzij het beroemde potjesvlees uit de Westhoek van De Veurn’ Ambachtse uit Alveringem, de witte schimmelkaas ‘Poppy cheese’ van de kaasboerderij ’t Groendal, de artisanale rabarberconfituur van de Rabarberhoeve en niet te vergeten de mosterd uit Torhout van Mostaard Wostyn. Serveer al dit lekkers op de krokante Brugse beschuiten van Oud Huis Deman.
  • 1Pegasus Restaurant : Gin'Ops, 0,5 l
  • 1Kaasboerderij 'T Groendal Poppycheese, 330 g
  • 1De Veurn' Ambachtse - Potjesvlees uit de Westhoek, 180 g
  • 1Rabarberhoeve Artisan Jam, 310 ml
  • 1Jules Destrooper Amandelbrood, 75 g
  • 1Mostaard Wostyn, 225 g
  • 1De Poes Beer, 33 cl
  • 1Geweven mand - Groot
Wat zit erin?

De Poes Beer, 33 cl

Ingrediënten: Water, gerstemout, tarwe, haver, maïs, suiker, 2 hopsoorten, gist, kruiden.
Belgisch bier van hoge gisting met nagisting in de fles.

Info verbergen

SKU : GFE2000165