Levering in België (ma.- zat.) Gratis verzending in België op 1 adres vanaf €150 (ma. - vrij.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Belgisch Drankentrio

 35.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?

SKU: GFE2000167

Verras echte liefhebbers van West-Vlaamse hoeve- en streekproducten met twee lokaal gebrouwen bieren en een verrassende, mousserende wijn. Dit is het ideale geschenk om zakenrelaties, vrienden en familie te laten kennismaken met West-Vlaamse streekproducten.

De Poes is een blond, ongefilterd bier van hoge gisting. Het fruitige bier wordt gemaakt met grondstoffen van eigen bodem, zoals lokale mout en hop uit Poperinge voor een aangename, bittere toets. Het bier kan nog 6 weken op de fles nagisten, voordat het op de markt komt, wat zorgt voor een matuur en evenwichtig resultaat.

De Entre-Deux-Mons Zientje is een verrassend fruitige, mousserende wijn, gemaakt van appels, Kerner-druiven en vlierbloesem. De wijn wordt verbouwd op het wijndomein Entre-Deux-Monts in het pittoreske Heuvelland in West-Vlaanderen. De wijn 'Zientje' werd vernoemd naar een dame die vroeger op de Rode Berg dichtbij de wijngaard woonde.

Reninge Oud Bruin van de Seizoenbrouwerij Vandewalle werd gebrouwen volgens de traditie van het 'Vlaams Oud Bruin'. Het bier heeft een jaar op eikenhouten vaten gerust en erna hergist op fles. Deze brouwwijze zorgt voor een complexe, intense en karamel-bittere smaak. Dit bier dankt zijn naam aan de historische, sterk geprezen oud bruin-productie van Reningse brouwerijen in West-Vlaanderen voor de Eerste Wereldoorlog.

De drie flessen worden in een luxueuze, zwarte geschenkdoos verpakt met een strik van het ‘100% West-Vlaams’- label. De producten van West-Vlaams staan voor kwaliteit, authenticiteit en eerlijke handel.
  • 1Entre-Deux-Monts Zientje Schuimwijn, 75 cl
  • 1Seizoensbrouwerij Vandewalle Reninge Oud Bruin, 75 cl
  • 1De Poes Beer, 75 cl
  • 1Luxury Black Box VIP

SKU : GFE2000167

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.