Shop online

100% West-Vlaams Genieten

 66.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Een geschenkdoos vol heerlijke West-Vlaamse streekproducten is een uitstekend geschenk voor uw zakenrelaties of om mooie momenten samen te vieren met vrienden en familie. De producten van 100% West-Vlaams staan voor kwaliteit, authenticiteit en eerlijke handel.

Brouwerij de Halve Maan is een echt familiebedrijf van zes generaties brouwers die elkaar opvolgen sinds de oprichting in 1856. Met respect voor traditie en kwaliteit creëren zijn twee buitengewone bieren: Brugse Zot en Straffe Hendrik. Brugse Zot is een goudblond bier met een kruidig en fruitig aroma en citrusachtige toetsen. Straffe Hendrik Quadrupel is een intens bier met een diepe, donkere kleur. Het bier heeft een kruidig aroma met geroosterde toetsen.

Kaasboerderij 't Groendal ligt in het zachtglooiende landschap van Rumbeke bij Roeselare en produceert al 25 jaar met eigen gewonnen melk ambachtelijke kazen en boter. De Poppy Cheese werd ontwikkeld als themakaas voor WOI en is een zacht, wit schimmelkaasje met papaverzaad, gepekeld in zeezout.

Proef het Brugs Beschuit van Oud Huis Deman. Fijne sneden wit brood worden door suiker gehaald en gebakken in de oven. Al meer dan 130 jaar maken vijf opeenvolgende generaties vrouwen deze beschuiten in de legendarische bakkerij in hartje Brugge.

De beschuiten gaan uitstekend samen met het bier en de kaas en de andere hartige delicatessen die in deze geschenkset niet mogen ontbreken. De culinaire hommelbierpaté van het vleeswarenatelier "De Veurn" Ambachtse" uit Alveringem, of de ambachtelijke Wostynmosterd uit Torhout. De mosterd word geserveerd in een authentiek, stenen tafelpotje.

Deze streekproducten zijn een must om te ontdekken. Ze worden zorgvuldig verpakt in een luxueuze, zwarte geschenkdoos met lint van het label 100% West-Vlaams.
  • 1Gift Case Straffe Hendrik Tripel Beer, 75 cl
  • 1Koker Brugse Zot Blond, 75 cl
  • 1Kaasboerderij 'T Groendal Poppycheese, 330 g
  • 1Hommelbierpaté, 180 g
  • 1Mostaard Wostyn Stenen Tafelpotje, 50 g
  • 1Jules Destrooper Amandelbrood, 75 g
  • 1Luxury Black Box VIP
Wat zit erin?

Gift Case Straffe Hendrik Tripel Beer, 75 cl

Straffe Hendrik Tripel is een gouden tripel met een stevige witte schuimkraag. De geur is kruidig met toetsen van zwarte peper, koriander en gember met een vleugje sinaasappel.

Info verbergen

SKU : GFE2000166