Shop online

100 % West-Vlaamse Koffiemomenten

 52.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Geniet van een heerlijk koffiemoment met deze mand vol 100% West-Vlaamse streek- en hoeveproducten. De producten van 100% West-Vlaams staan voor kwaliteit, authenticiteit en eerlijke handel.

De Grootmoeders Koffie Nestor is een ambachtelijk gebrande superieure filtermelange van 100% arabica met maragogype. Deze koffie heeft een uitgesproken karakter met veel body en een pittige afdronk. Grootmoeders Koffie brandt al drie generaties lang koffie naar familiale overlevering en volgens de aloude traditie.

Deze mand werd aangevuld met een assortiment snoepgoed dat uitstekend samen gaat met deze karaktervolle koffie. Een zakje met 4 smeuïge mellowcakes van Chocolatier Van Nevel, 7 zachte marshmallows van Crevin of het Brugs Kantje van Sukerbuyc. Deze producenten dragen steeds ambachtelijke kwaliteit hoog in het vaandel.

Ontdek ook het doosje met Vlaamse Begijntjes. Heerlijke zwarte, melk en witte chocolade in schattige begijnen-figuurtjes. Het geschenkmandje wordt afgewerkt met een zakje heerlijke boterspeculaas van Oud Huis Deman. Deze unieke speculaas wordt nog met echte boerenboter gemaakt wat zorgt voor een mooie, volle smaak.

De 100% West-Vlaamse streekproducten worden zorgvuldig verpakt in een mandje met het label 100% West-Vlaams.
  • 1Chocofino Belgian Chocolate Vlaamse Begijntjes, 160 g
  • 1Grootmoeders Koffie Nestor Gemalen, 250 g
  • 1Jules Destrooper Speculoos Met Echte Boter, 112 g
  • 1Crevin Special Mellows Yoghurt - Raspberry, 110 g
  • 1Chocolatier Sukerbuyc Brugs Kantje, 115 g
  • 1Box Mini Sea Shells Chocolates

SKU : GFE2000161