Shop online

100% West-Vlaamse Smaakervaring

 40.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Verwen familie en vrienden met een prachtige 100% West-Vlaamse geschenkmand vol heerlijke producten van topkwaliteit.

Het assortiment Jules Destrooper koekjes gaat uitstekend samen met de rode Entre-Deux-Monts wijn "Rouge²", de intense Grootmoeders koffie en de smeuïge chocopasta van Chocofino.

De Grootmoeders Koffie Extra Dessert is een ambachtelijk gebrande 100% arabica fijne filterkoffie. De koffie heeft een rijk aroma en een zachte, lange afdronk. De wereldberoemde koekjes van Jules Destrooper zijn het toonbeeld van ambachtelijke topkwaliteit met verse producten. De originele recepten, gebaseerd op de allerbeste natuurlijke ingrediënten, blijven tot op de dag van vandaag een strikt bewaard familiegeheim. De 'pommes cannelle' collectie biedt een mooi assortiment van Amandelbrood, Natuurboterwafels, Parijse Wafels, Virtuoso en Amandelflorentines.
Rouge² is een heerlijke rode wijn van Entre Deux Monts. Deze mengeling van Merlot en Malbec is ontstaan uit de samenwerking tussen twee wijnbouwers met een grote passie en know-how. De smeuïge chocopasta van Chocofino is heerlijk bij de boterham, of om - als ultieme guilty pleasure - een koekje in te doppen.
  • 1Destrooper Tinnen Doos Pomme Cannelle, 250 g
  • 1Entre-Deux-Monts Rouge, 75 cl
  • 1Chocofino Hazelnut Spread, 300 g
  • 1Grootmoeders Koffie Extra Dessert 100% Puur Arabica, 250 g

SKU : GFE2000593