Shop online

100% West-Vlaamse Zoetigheden

 45.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Op zoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen, verjaardagen of een andere speciale gelegenheid? Deze elegante, witte geschenkdoos met 100% West-Vlaamse hoeve-en streekproducten zal jouw zakenrelaties, familie en vrienden zeker weten te verrassen! De producten van 100% West-Vlaams staan voor kwaliteit, authenticiteit en eerlijke handel.

Maak kennis met de kruidige Elixir de Roulers, een Roeselaarse likeurdrank die al meer dan een eeuw ambachtelijk word vervaardigd. De elixir werd voor het eerst bereid in 1871 in de Likeurstokerij St-Michel van Vynck-Daels. De elixir wordt gemaakt van een mengeling van geneeskrachtige kruiden die gedurende lange tijd geweekt worden in een alcoholoplossing. Dit streekproduct is ideaal bij de koffie met zoetigheden of als digestief na een feestmaaltijd.

Confiserie Crevin maakt al meer dan 40 jaar ambachtelijk spek in diverse smaken. De marshmallows worden vervaardigd volgens authentieke recepten met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten zonder smaak- en kleurstoffen of bewaarmiddelen. Ontdek het doosje met smeuïge marshmallows omhuld in donkere en melkchocolade en de heerlijke chocolade voetballetjes met hazelnoot.

De witte geschenkdoos wordt prachtig versierd met een lint van het label 100% West-Vlaams.
  • 1Elixir de Roulers Grande Liquer 37%, 50 cl
  • 1Crevin Chocolates Milk/Dark Koffie Mellow, 300 g
  • 1Crevin Hazelnoot Voetbalchocolade, 150 g
  • 1Luxueuze Witte Doos

SKU : GFE2000163