Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

De heerlijkste alcoholvrije cadeaus vind je bij gift.beStap binnen in een wereld van verfijnde smaken dankzij ons verrassende aanbod mocktails en alcoholvrije geschenken. Een verfijnde verzameling van sprankelende drankcreaties in combinatie met Belgische pralines, hartige snacks of luxueuze geurkaarsen. Kortom: smaakvolle verwennerij zonder alcohol. Bestel je alcoholvrije cadeau online via gift.be, wij zorgen voor een vlekkeloze levering.

Waarom een geschenkpakket met alcoholvrije dranken of mocktails bestellen bij gift.be?
Eerst even vooral omwille van ons veelzijdig, smaakvol en verfijnd aanbod alcoholvrije producten. Ten tweede, omdat we verschillende zintuigen prikkelen door dranken, snacks en artikelen zoals geurkaarsen of handzeep te combineren in een stijlvol geschenkpakket. Ten derde omdat je in ons assortiment sowieso een geschenk vindt dat past bij de gelegenheid en de persoon voor wie je het geschenk koopt.

We verpakken elke geschenkpakket bovendien zorgvuldig in ons atelier in West-Vlaanderen zodat alle artikelen in perfecte staat aankomen bij de gelukkige ontvanger.

Ziet het afgeleverde geschenkpakket er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de geschenkpakketten samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. De alcoholvrije drank van jouw keuze zit sowieso in het pakket. Voor de snacks, chocolade, geurkaarsen enz. hangen we af van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. We zorgen ervoor dat de inhoud van het geschenk minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Kan ik het geschenkpakket personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de sterke drank en de bijhorende snacks en accessoires, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.