Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
Het Pere Ventura wijnhuis werd opgericht in 1992 en steunt op een familiale wijntraditie sinds de 19e eeuw. De Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut is verfrissend en sprankelend met een delicate en lichtbruisende complexiteit. Deze wijn past perfect als aperitief, met zeevruchten of met andere delicatessen.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Catalonië
Druivensoort: 40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Parellada
La Chinata Olive Manzanilla Garlic & Rosemary, 350g
Ingrediënten: Manzanilla-olijven, bewaarvloeistof (water, zout, smaakversterkers (E-621, E-635)), voedingszuur (E-270, E-330), conserveringsmiddelen (E-202, E-211), antioxidant (E -300), knoflook (4,3%), rozemarijn (0,3%),
Netto gewicht: 350g
Ten minste houdbaar tot: zie label
Land van herkomst: Spanje
Merk: La Chinata
Verpakking: Verzegelde pot
Opslag: Op een koele, droge plaats bewaren
Gebruik: Klaar om te eten
Regio: Extremadura
VOEDINGSWAARDEN
TYPISCHE WAARDEN Per 100g
Energie KJ 759.8Kj
Energie kcal 184.8
Vet 19g
waarvan verzadigd 3.86g
Koolhydraten 0,5g
(waarvan suikers) 0,5g
Eiwit 1.6g
Zout 3.28g
Les Delices du Luberon : Courgette au Basilic de Provence, 90 g
Ingrediënten: Gegrilde courgette 72%, aardappel 13%, gesmolten geitenkaas 6%, plantaardige oliën (zonnebloemolie, extra vergine olijfolie), knoflook, provence basilicum 1%, zout, citroensap, zetmeel gemodificeerd, peper
Verduijn's Parmesan Wafers, 75 gr
Tarwebloem (GLUTEN), boterconcentraat (MELK), tapiocazetmeel, water, parmezaan 10% (MELK), palmvet, melkpoeder, maltodextrine (uit maïs), rijsmiddelen: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat, eipoeder, basilicum 1 %, zout, sojameel, knoflook, peper .
Kan sporen bevatten van noten, pinda's, mosterd en sesamzaad.
andere notities:
Koel en droog bewaren.