Shop online

Duo Lenoble Brut & Blanc de Blancs

 80.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Speciale gelegenheden vragen om een glas Champagne, maar de mooiste momenten vragen wel om meer dan één glas. Dit duo van Lenoble Champagne is daarom hét VIP-geschenk om te klinken op een huwelijk, geboorte, speciale verjaardag, jubileum, pensioenfeest of een succesvol zakenjaar. Het is ook zeker een indrukwekkend relatiegeschenk voor uw belangrijkste klanten, collega’s of key accounts.

In dit geschenk zitten twee verschillende soorten Champagnes van Lenoble, mooi verpakt in een luxueuze, witte geschenkdoos.
Het champagnehuis werd meer dan een eeuw opgericht en wordt nog steeds als een echt familiebedrijf gerund door broer en zus, Antoine en Anne. De Lenoble werd door Robert M. Parker bestempeld als "een fantastische ontdekking".

Grand Cru Blanc de Blancs: De kruidige, stevige Champagne met fruitige toetsen is de ideale aperitief. Het is een 100% Chardonnay Grand Cru van Chouilly in het wijngebied Côte des Blancs. Deze cuvée is een meesterwerk gemaakt van de meest elegante druivensoort in de hele Champagnestreek. Lenoble Champagne Grand Cru Blanc de Blancs won in 2010 de prestigieuze 'Concours de Bruxelles'.

Brut Intense: De fruitige, evenwichtige Champagne is ideaal om met vrienden of familie te klinken op speciale gelegenheden. De Champagne bevat Chardonay, Pinot Noir en Pinot Meunier en is daarom de ideale aperitief voor een uitgebreid feestmaal of een romantisch diner.
  • 1Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl
  • 1Champagne Lenoble Brut, 75 cl
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl

Verfijnde aanzet en een opvallende frisheid vanaf het eerste mondcontact. Rijk maar delicaat koolzuur, dat voor volume zorgt. De wijnzuren zijn buitengewoon smaakrijk en de combinatie van bescheiden alcoholgehalte, frisse zuren en de koolzuurmassa zorgt voor intens genoegen. Prachtige finale met veel afwisseling, een grote wijninhoud en heel veel lengte. Schitterende cuvée waar het moeilijk vanaf blijven is.
Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort: 100% Chardonnay uit Chouilly

Champagne Lenoble Brut, 75 cl

De Brut Cuvée Intense van Lenoble is een van de meest trefzekere waarden op de huidige champagnemarkt. Een buitengewone wijn, met een boeket van toastaroma’s en gist,
als ook een oprecht, genereus en stevig karakter. Deze complexe en verfrissende wijn ademt aroma’s van verse peer, gistsporen en bloemen. Score: 90/100 punten!

Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort:
40 % Chardonnays van Chouilly, Grand Cru from the Côte des Blancs
30 % Pinots Noirs van Bisseuil, Premier Cru from the Marne Valley
30 % Pinots Meuniers van Damery

Info verbergen

SKU : GFE2000148