Shop online

Lenoble Brut Champagne Brut Intense Geschenkset met 2 Glazen

€ 68.00
€ 70.00
€ 88.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Klink op de mooiste momenten van het leven met deze prachtige geschenkset met Franse Champagne. Een elegante fles Lenoble Brut Intense wordt samen met een koppel stijlvolle champagneglazen van het champagnehuis Lenoble mooi verpakt in een luxueuze zwarte doos.

De fruitige, evenwichtige Champagne is ideaal om met vrienden of familie te klinken op speciale gelegenheden. De Champagne bevat Chardonay, Pinot Noir en Pinot Meunier en is daarom de ideale aperitief voor een uitgebreid feestmaal of een romantisch diner.

Het champagnehuis werd meer dan een eeuw opgericht en wordt nog steeds als een echt familiebedrijf gerund door broer en zus, Antoine en Anne. De Lenoble werd door Robert M. Parker bestempeld als "een fantastische ontdekking".
  • 1Champagne Lenoble Brut, 75 cl
  • 2Champagne Lenoble Glas
  • 1Luxury Black Box VIP
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut, 75 cl

De Brut Cuvée Intense van Lenoble is een van de meest trefzekere waarden op de huidige champagnemarkt. Een buitengewone wijn, met een boeket van toastaroma’s en gist,
als ook een oprecht, genereus en stevig karakter. Deze complexe en verfrissende wijn ademt aroma’s van verse peer, gistsporen en bloemen. Score: 90/100 punten!

Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort:
40 % Chardonnays van Chouilly, Grand Cru from the Côte des Blancs
30 % Pinots Noirs van Bisseuil, Premier Cru from the Marne Valley
30 % Pinots Meuniers van Damery

Info verbergen

SKU : GFE2000126