Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Armand De Brignac "Ace of Spades" Champagne Brut Gold in Giftbox, 75 cl

 375.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien Gratis
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2001463

Wij hebben de eer u een ultra-luxe Champagne van Armand De Brignac te mogen voorstellen. De prestigieuze "Ace of Spades" Brut Gold cuvée werd in 2016 in een blinde smaaktest van 1.000 merken uitgeroepen tot de nr. 1 Champagne ter wereld.

De familie Cattier is al sinds 1763 een elite Champagnehuis. Armand De Brignac wordt gerijpt in een speciaal omheind gedeelte van de Cattier kelders, 119 treden onder de grond. Eeuwen van expertise komt tot leven bij het proeven van deze exquise blend samengesteld uit 40% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier en 40% Chardonnay druiven van 3 wijnjaren.

De Champagne is prachtig goudgeel met rijke en bloemige geuren van perzik, abrikoos en rood fruit, gevolgd door tonen van oranjebloesem en een hint van brioche. Het complexe, fruitige gehemelte van deze cuvée is subliem om te combineren met gastronomische diners.

De gouden "Schoppenaas" fles is ontworpen door het beroemde modehuis André Courrèges, en wordt uitzonderlijk gepresenteerd in een zwart gelakt houten kistje versierd met het tinnen embleem.
  • 1Armand De Brignac Champagne Brut Gold in Gift Box, 75 cl
Wat zit erin?

Armand De Brignac Champagne Brut Gold in Gift Box, 75 cl

Alcohol 12.5 %

Info verbergen

SKU : GFE2001463

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.