Shop online

Aroa Le Naturel Giftbox

 22.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Aroa is een "boutique" wijnmakerij van de D.O. Navarra, de vernieuwing van de ecologische en biologisch-dynamische landbouw. Al deze wijngaarden zijn ecologisch gebaseerd op en verzorgd met oude methoden, met gebruik van alleen maar natuurlijke producten zodat de aarde haar werk kan doen.

Aroa is een organische “boutique” wijnmakerij, in één van de hoogste regio’s van Navarra, Spanje. De wijn proeft heel fris dankzij de invloed van het Atlantische Oceaan en de Baai van Biskaje op het Mediterrane klimaat. Dit is één van de meest noordelijk gelegen wijnregio’s van het Spaanse schiereiland. Deze karakteristieken komen samen in de Aroa collectie: exclusief gemaakte, elegante wijnen met veel karakter. Het duo van rode wijnen wordt mooi verpakt in een elegante geschenkdoos.
  • 1Geschenkdoos met 2x Aroa Navarra Rood, 75 cl
Wat zit erin?

Geschenkdoos met 2x Aroa Navarra Rood, 75 cl

Lichtpaarse en frambooskleurige wijn. De subtiliteit en complexiteit is al aanwezig in de neus, verschillende nuances worden weergegeven die het een aantrekkelijk en mysterieus karakter geeft. De nuances van bloemen- roze bloemblaadjes - samen met rode vruchten en een kruiden mix die leiden tot een breed aromatisch gamma. In de mond is het een elegante wijn met een aangename tannine en een aanhoudende afdronk. Het is een frisse, evenwichtige wijn die lang is in de mond.
Natuurlijke rode wijn, zonder toegevoegde sulfieten

Land: Spanje
Regio: Navarra
Druivensoort: Grenache en andere
Wijnjaar: 2014

Info verbergen

SKU : GOCC002454