Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
Het Pere Ventura wijnhuis werd opgericht in 1992 en steunt op een familiale wijntraditie sinds de 19e eeuw. De Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut is verfrissend en sprankelend met een delicate en lichtbruisende complexiteit. Deze wijn past perfect als aperitief, met zeevruchten of met andere delicatessen.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Catalonië
Druivensoort: 40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Parellada
Neuhaus History Collection Box, 28 pcs
Ingrediënten : donkere chocolade (cacaomassa, suiker, boterolie (melk), cacaoboter, emulgator: sojalecithinen, aroma), melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: sojalecithinen, aroma), suiker, hazelnoten, boter (melk), glucosestroop, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithinen, aroma), cacaomassa, cacaoboter, room (melk), stabilisator: sorbitolen van tarwe, volle melkpoeder, bevochtigingsmiddelen: glycerol van koolzaad, boterolie (melk), kandijstroop, water, magere melk, invertsuikerstroop, cacaopoeder, kokosvet, sheaboter, aroma's, appelpasta, koffie, frambozen, volle melk, gekarameliseerde suiker, emulgator: sojalecithinen, mono- en diglyceriden van vetzuren;amandelen, suikerstroop, zout, gepofte rijst (rijstbloem, suiker, zout, cacaoboter), vanille, zout (Guérande), voedingszuur: citroenzuur.
Voedingswaarden - 100g Energetische waarde: 2181.31 kJ, Energetische waarde: 521.29 kcal, vetten: 32.88 g, waarvan verzadigde vetzuren: 17.78 g, waarvan mono-onverzadigde: 12.18 g, waarvan poly-onverzadigde: 1.30 g, waarvan trans-vetten: 0.37 g, cholesterol: 27.86 mg, koolhydraten: 49.03 g, voedingsvezels: 4.48 g, waarvan suikers: 42.42 g, eiwitten: 5.51 g, natrium: 36.10 mg, vitamine A: 15.35 µG, calcium: 92.69 mg, vitamine C: 0.55 mg, ijzer: 5.78 mg, zout: 0.09 g, vitamine D: 1.49 µG, kalium: 386.85 mg, waarvan toegevoegde suikers: 37.65 g