Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Atelier Rebul lichaamsverzorging

Atelier Rebul is een Frans merk van luxe spa en lichaamsverzorgingsproducten met rustgevende, natuurlijke ingrediënten en verleidelijke geuren. Gebaseerd op jarenlange ervaring in the Great Paris Pharmacy of Jean Cesar Reboul and his partner Kemal in Istanbul. Deze weelderige cadeausets bestaan onder meer ​​uit heerlijk ruikende douchegel, bodylotion en geurkaarsen. Zowel uit de Istanbul, 1895, Pera, Lemongrass en Hemp Leaves collecties.


Atelier Rebul geschenkmand

Geef iemand een heerlijk moment van ontspanning in bad of onder de douche met de luxueuze verzorging en geurkaarsen van Atelier Rebul. En maak de ervaring compleet met de gemengde geschenkmanden. Die combineren de unieke lichaamsverzorging en badproducten met heerlijke Franse champagne van Pommery of Veuve Clicquot, smaakvolle Spaanse Cava Pere, sprankelend Italiaans alcoholvrij aperitief van Bottega, of fijne Amarone Valpolicella rode wijn uit Italië. Of ga voor een geschenkdoos met heerlijke chocolaatjes, truffels of pralines.


Verstuur Atelier Rebul in België

Bestel geschenksets voor lichaamsverzorging van Atelier Rebul online op de Gift webshop voor levering in België. Laat het cadeau aan huis leveren bij iemand dierbaar en verras met de heerlijk ruikende, natuurlijke producten voor lichaam en huis.


Voor elke gelegenheid een Atelier Rebul cadeau

Cadeaus zijn er niet alleen voor een verjaardag. Voor Kerstmis, Nieuwjaar, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Pasen of andere belangrijke momenten in het leven zoals afstuderen, nieuwe job, nieuwe woning, geboorte, huwelijk, pensioen enz. Of een cadeau als bedankje omdat iemand veel voor je betekent of om iets terug te doen. Een Atelier Rebul gift box is het ideale geschenk om je dierbaren te verrassen om eender welke speciale gelegenheid te vieren.


Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.