Shop online

The Ultimate Cocktail Lover's Gift

 90.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Een exclusief geschenk voor wie houdt van luxe en stijl: een fles Poolse Belvedere wodka wordt gecombineerd met een Men's Society Cocktail kit voor Moscow Mules. Belvedere is een buitengewone wodka, die zelfs whisky liefhebbers weten te bekoren. Deze elegante en volle wodka is gemaakt van 100% Dankowskie Diamond-rogge en wordt vier keer gedestilleerd en daarna gefilterd. Zo krijgt deze unieke wodka zijn karakteristieke smaak.

De Carry on Cocktail Kit van Men's Society bevat alles wat je nodig hebt om twee Moscow Mules te mixen, waar je ook bent. Deze cocktail die steeds meer aan populariteit wint, wordt gemaakt van wodka, limoensap, tonic en gembersiroop. Naast de gembersiroop vind je in deze kit ook een mixlepeltje, een barmaatje, een onderlegger en het recept om deze cocktail te maken. Het stijlvol tinnen doosje en de exclusieve wodka vormen het perfecte geschenk voor gentlemen.
  • 1Belvedere Vodka Unfiltered, 70 cl
  • 1Men's Society Carry On Cocktail Kit - Moscow Mule
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Belvedere Vodka Unfiltered, 70 cl

Intens aroma van een zilte zeebries, gebakken brood en geroosterde noten. Eerst zacht in de mond met een vleugje gezouten karamel, versgebakken brood en een sprankje honing, waarna een frisse mineraliteit ontstaat met noten van kiezels en vuursteen. Frisse afdronk met verfijnde noten van zeezout en een vleugje witte peper. Lange zout-zoete finish met noten van gebakken brood, vanille en room.
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Polen

Men's Society Carry On Cocktail Kit - Moscow Mule

Deze set bevat:
- Receptenkaartje
- Gember siroop
- Barmaatje 2 cl
- Barlepel
- Linnen onderlegger

Afmetingen: 11 x 8 x 2,5 cm

Info verbergen

SKU : GFE2000265