Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

DeuS Brut Des Flanders Cuvée Prestige & Glazen

€ 60.00
€ 73.55
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2001752

Een uniek aperitief schenken? Ga voor een prestigieus champagnebier DeuS Brut Des Flanders Cuvée Prestige. Een heerlijk goudblond sterk bier, gebrouwen in België en gerijpt in de Champagne-streek voor een unieke bruisende ervaring en luchtige schuimkraag. Dit zeldzame biergeschenk biedt ook twee prachtige champagneglazen om het sprankelende bier in te serveren.

Brut Des Flandres van DeuS wordt gebrouwen in de Belgische brouwerij Bosteels in Buggenhout. Vervolgens wordt het met een traditioneel proces van remuage en degorging in Frankrijk tot een origineel en zeldzaam champagnebier omgetoverd. Een combinatie van twee productiemethodes om een heerlijk, uniek aperitief te creëren.

Fijne belletjes geven dit sterke bier met een alcoholpercentage van 11,5% een sprankelend karakter. In de neus ontdek je bloemige en kruidige aroma's met citrustonen en een vleugje karamel. In de mond barst een smaaksensatie van gist, fruit en moutaccenten los met de intense, tintelende bubbels.

Serveer dit onbekende en zeldzame champagnebier DeuS Brut Des Flandres Cuvée Prestige zeer koud, tussen 2 en 4°C, voorzichtig in het champagneglas uit deze geschenkset. Een hemels bier dat het perfecte huwelijk is tussen bier en bubbels. En dus het ideale cadeau voor zowel bierliefhebbers als voor zij die genieten van een goed glas champagne.
  • 1Deus Brut Des Flanders, 75 cl
  • 2Schott Zwiesel Champagne Glas
  • 1Luxury Black Box VIP ( 360 x 295 x 120 cm )
Wat zit erin?

Deus Brut Des Flanders, 75 cl

Alcohol 11.5 %

Info verbergen

SKU : GFE2001752

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.