Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Bier, een verfrissend en typisch Belgisch geschenk


Exclusieve biermanden die de smaak van Belgisch genieten tot in perfectie samenbrengen. Elke biermand, met zorg en precisie samengesteld, belichaamt de rijke Belgische traditie van brouwen op zijn best en omarmt een bourgondische levensstijl door toevoeging van heerlijke Belgische chocolade, verleidelijke koekjes van Jules Destrooper en verschillende andere verrukkelijke Belgische snacks. Luxe op zijn Belgisch, online besteld op gift.be en door ons stipt geleverd bij de gelukkige ontvanger.

Waarom een biermand bestellen bij gift.be?
Bij ons ontdek je een met zorg samengestelde collectie van hoogwaardige Belgische bieren, rechtstreeks uit gerenommeerde Belgische brouwerijen. Van traditionele streekbieren tot de vernieuwende creaties van ambachtelijke brouwers, is elk bier in ons aanbod een ware smaakbeleving. Heerlijk in combinatie met andere lekkernijen zoals chocolade, koekjes of kaas.

We verpakken elke biermand of geschenkpakket zorgvuldig in ons atelier in West-Vlaanderen zodat het in perfecte staat aankomt bij de gelukkige ontvanger.

Voor welke gelegenheden is een geschenkpakket met bier geschikt?
Biermanden zijn een ideaal cadeau voor gelegenheden zoals:
- verjaardagen
- vaderdag
- zakelijke jubilea
- Nieuwjaar

Ziet de afgeleverde biermand er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de biermanden samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de bieren maken we een selectie op basis van kwaliteit. We zorgen ervoor dat de inhoud van de biermand minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Kan ik het geschenkpakket personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van het bier en de bijhorende snacks, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.