NLFR
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Bestsellers Bloemen Aan Huis

Wekelijks of Maandelijks Bloemen Laten Bezorgen

Een boeket verse bloemen zorgt meteen voor meer kleur en een frisse toets aan uw woning of bedrijf. Zorg elke week of elke maand voor een vers boeket bloemen, zodat uw kantoor, receptie, restaurant of woonkamer altijd die extra toets heeft. Met een bloemenabonnement van Gift.be hoeft u zich geen zorgen te maken over het bestellen van uw bloemen. Bestel een abonnement voor de tijdsduur van uw voorkeur, en kies één van de drie types boeketten die onze ervaren bloemisten met de hand binden. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw boeket telkens tijdig bij u wordt afgeleverd.

Onze bloemenabonnementen zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven, en zijn beschikbaar voor levering in gans België. Of u nu uw wekelijks of maandelijks bloemen in Antwerpen, Gent, Brussel of Brugge wenst te bezorgen, Gift.be heeft een abonnement voor u op maat.

Bestsellers Bloemen Aan Huis

Zorg voor kleur en fleur!

Het is wetenschappelijk bewezen dat verse bloemen een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van mensen. Door wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een weelderige bos verse bloemen bij u thuis of op kantoor te plaatsen zorgt u meteen voor een aangename sfeer in eender welke ruimte. U doet er uw klanten, medewerkers, familieleden en uiteraard ook uzelf een plezier mee!

Bestsellers Bloemen Aan Huis

Dagverse kwaliteitsbloemen, zorgvuldig samengebonden en geleverd

Gift.be heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het bezorgen van bloemen in België. Onze professionele bloemisten gebruiken enkel dagverse bloemen, rechtstreeks aangekocht via de veiling, om uw handgebonden boeket samen te stellen. Dagelijks worden bij ons boeketten samengesteld en zorgvuldig verpakt om met een express koerierdienst te bezorgen bij u thuis of op kantoor. Bij uw eerste boeket ontvangt u een vaas die u kan hergebruiken om uw boeket telkens in al zijn glorie een mooie plaats te geven.