Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Bloemenabonnementen online bestellen

Maak iemand gelukkig met bloemen, elke keer opnieuw

Ken je iemand die het letterlijk verdient om in de bloemetjes gezet te worden? En is één boeket bloemen gewoon niet genoeg? Dan is het bloemenabonnement iets voor jou. Deze abonnementen zijn originele geschenken om elke keer haar dag op te fleuren.

Bloemen online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Kies uit onze drie tailles boeketten en ga voor wekelijkse, tweewekelijks of maandelijkse levering van verse bloemen. Het enige wat je dan nog moet doen, is ons laten weten wanneer je de eerste levering wil ontvangen en op welk adres. En klaar is kees.

Bloemen maken gelukkig

Kleur je dag met bloemen in huis

Ben je fan van mooie bloemen in huis en mag het eens wat meer zijn dan een bosje uit de supermarkt? Bestel dan online een bloemenabonnement en laat iedere week, om de twee weken of elke maand een verse bos bloemen aan huis leveren. Elke keer iets anders met verse seizoensbloemen.

Bestel zoveel je wil en laat wanneer je wil mooie boeketten aan huis leveren. Onze bloemenabonnementen hebben niets dan voordelen. Je woonkamer ziet er altijd fantastisch uit met verse bloemen. Je bloemen worden thuis geleverd, dus behalve het pakketje aannemen, hoe je zelf niets te doen. Én het is ook wetenschappelijk bewezen: van verse bloemen word je gelukkig.

Bloemen op het werk

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vers boeket op kantoor

Werknemers die in een omgeving werken waar veel groen en bloemen aanwezig zijn, hebben minder last van stress, voelen zich gelukkiger en kunnen zich beter op hun werk concentreren. Waarom zou je dan niet regelmatig een vers boeket laten bezorgen op het werk.

Bloemen hebben een positief effect op de werksfeer en de communicatie op de werkvloer. Mooie bloemen zijn ook een echte plus om aan de receptie te zetten. Klanten die jouw bedrijf bezoeken, zullen alvast een positief indruk hebben bij het binnenkomen. En zeg nu zelf, een receptie met een verse ruiker bloemen is toch veel aantrekkelijker dan een kale balie?

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.