Prachtige handgebonden boeketten online bestellen, nu ook met levering op zaterdag.
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Verse bloemen

Boeket met dagverse bloemen laten bezorgen

Kies voor een traditionele bos rode rozen, een boeket in bonte kleuren, een trendy gieter gevuld met vrolijke bloemen, een stijlvolle vaas met tropische bloemen of laat je helemaal leiden door de inspiratie van onze topbloemisten. Bestel prachtige boeketten en losse bloemen online en geniet dagenlang van de kleurrijke creaties van onze bloemenstylisten. Ontdek ook het boeket van de chef en het boeket van de dag met verse seizoensbloemen. Zo krijg je altijd een uniek boeket!

Bestel van maandag tot en met donderdag voor 15u30, en op vrijdag tot 13u30 voor levering de volgende dag. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een persoonlijke boodschap toe die we op een stijlvolle wenskaart drukken en samen met jouw geschenk bij de ontvanger afleveren. Om ervoor te zorgen dat de ontvanger nog lang kan nagenieten van stralende bloemen, worden alle boeketten verstuurd met hun stengels in vershoudende gel.

Wil je bloemen versturen naar iemand buiten België? Neem een kijkje op onze partnershop GiftsforEurope.

Bloemen Boeket

Bloemen voor elke gelegenheid

Verras een pas gehuwd koppel met een elegant, wit boeket. Feliciteer de kersverse ouders met de geboorte van een schat van een jongen of een pracht van een meisje. Stuur bloemen in vrolijke kleuren naar de jarige. Condoleer de familie bij een sterfgeval met stijlvolle rouwbloemen. Bedank collega’s en medewerkers voor hun goed werk met een bloemetje voor Dag van de Medewerker. Verklaar je liefde met een ruiker rode rozen of een romantische bos bloemen. Get inspired today!

In onze bloemenwinkel vind je een breed gamma boeketten en bloemencreaties voor elke gelegenheid. We leveren alle bloemen aan huis of op kantoor in heel België.

Bloemenabonnementen

Neem een abonnement op bloemen

Ontdek ook onze bloemenabonnementen waar je kan kiezen voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering van een steeds wisselend boeket met verse bloemen. De ideale oplossing om te zorgen voor een fleurige ‘eyecatcher’ in jouw woonkamer of op het werk.

De bloemenabonnementen worden volgens jouw wensen aan huis of op kantoor geleverd. Bij je eerste bestelling krijg je bovendien een gratis vaas.