Prachtige handgebonden boeketten online bestellen, bloemen gratis aan huis geleverd vanaf €50.
NLFR
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Boeketten

Bloemen online bestellen voor levering aan huis

Huwelijk in Luik? Geboorte in Brussel? Verjaardag in Leuven? Sterfgeval in Brugge? Nieuw kantoor in Antwerpen? Secretaressedag in Gent? Of wenst u een romantische ruiker rode rozen of andere bloemen voor Valentijn te versturen naar een geliefde in Hasselt?

In onze internetbloemenwinkel bestelt u een breed gamma aan bloemen en op bloemen geïnspireerde geschenken. We leveren ze voor u aan huis of op kantoor, in België en over de hele wereld.

Boeketten

Dagverse bloemen, handgebonden boeketten

Gift.be kiest uitsluitend voor kwaliteit. Elke ochtend worden onze bloemen dagvers geleverd, rechtstreeks van de bloemenveiling. De dag zelf worden de boeketten of bloemstukken samengesteld door ervaren bloemisten en verzonden. Alle boeketten en bloemen worden verstuurd in een verpakking met hun stengels in een speciale bewaargel die ze nóg langer vers houden. Ook bloemenabonnementen zijn bijzonder in trek en onze bloemen op kantoor formule. Bekijk dus vast en zeker ook onze bloemen voor op kantoor. Met elk geschenk kunt u een persoonlijke boodschap meegeven.

Boeketten

Boeket romantische rozen

Verras uw partner met een boeket romantische rode rozen, en laat het bezorgen op kantoor of thuis. Naast de traditionele romantische rozen bieden we u ook rozen in tal van andere kleuren waaronder witte rozen, de perfecte bloemen om iemand te feliciteren met een huwelijk of een verjaardag. Reeds meer dan 10 jaar is Gift.be gespecialiseerd in het maken en leveren van boeketten met verse rozen in België.