Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Luxueuze champagne met boeket

Genieten van pure luxe

Geen feest zonder champagne. Een glaasje bubbels is altijd top, maar met een prachtige ruiker bloemen bezorg je een onvergetelijk, luxueus geschenk. Maak indruk met een levendig boeket en een fles sprankelend goud.

Dat vrouwen van bloemen houden is geen geheim. Heb je een speciale gelegenheid te vieren? Geef dan een boeket bloemen samen met een fles champagne. Dit is dé manier bij uitstek om een vrouw zich speciaal te laten voelen. Wil je een exclusief geschenk? Bekijk dan zeker onze geschenken met een boeket, een enkele roos of een orchidee, gecombineerd met een luxueuze fles champagne Dom Pérignon, Veuve Clicquot of Lenoble met daarbovenop heerlijke pralines of truffels van Godiva of Neuhaus. On-weer-staanbaar!

Champagne van topkwaliteit

Prestigieuze Franse champagne

De Benedictijnse monnik Dom Pérignon wordt beschouwd als de spirituele vader van de wijnproductie in de Champagnestreek in Frankrijk. Zijn vooruitstrevendheid in het verbouwen van druiven en wijntechnieken resulteerde in de beste wijn ooit gezien in deze streek. Deze champagne wordt wereldwijd gezien als een teken van luxe en prestige.

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven.

Maison Lenoble is nog één van de zeldzame familiale huizen dat nog steeds 100% onafhankelijk is. Het champagnehuis werd meer dan een eeuw geleden opgericht en wordt nog steeds als een echt familiebedrijf gerund door broer en zus, Antoine en Anne. De Lenoble werd door Robert M. Parker bestempeld als "een fantastische ontdekking".

Bloemen en chocolade als relatiegeschenk

Relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken met chocolade en bloemen

Van luxueus eindejaarsgeschenk voor klanten tot mooi pensioencadeau voor werknemers. Je werknemers zullen ongetwijfeld dit mooi gebaar weten te appreciëren.

Champagne staat symbool voor feest, luxe en succes. Daarom zijn champagnegeschenken met bloemen prachtige geschenken om klanten te bedanken op het einde van het jaar, of om een succesvol jaar te vieren met partners. Geef jouw klanten geschenken met exclusieve merken als Veuve Clicquot, Dom Pérignon en Moët Chandon om jouw klantenrelaties op het einde van het jaar een extra boost te geven.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.