Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Bloemen en pralines

Het beste van twee werelden

Geef jouw geschenk dat ‘ietsje meer’. Waarom enkel bloemen geven als je ook bloemen met chocolade kunt versturen? “Flowers are a girls best friend”. Met een bos bloemen en een doos pralines ben je zelfs met iedereen beste vrienden. Onze boeketten, orchideeën en andere bloemengeschenken worden vergezeld van chocolade van topmerken: Godiva, Neuhaus, Corné Port-Royal, Barú en Chocol@.

Met onze bloemengeschenken bieden we het beste uit twee werelden. Luxueuze chocolade van kwaliteitsmerken met jarenlange ervaring in het creëren van artisanale producten én elegante bloemen die dagelijks vers aangekocht worden op de veiling. Onze bloemenstylisten zorgen elke keer opnieuw voor prachtige boeketten.

Belgische chocolade en boeketten

Bloemen en chocolade voor het perfecte geschenk

Geen idee wat je moet geven op een huwelijksfeest en wil je iets meer geven dan de - toch wel - afgezaagde envelop? Met een wit, feestelijke boeket en luxueuze Godiva pralines heb je altijd een onvergetelijk geschenk.

Ben je een romantische ziel en wil je een absoluut succesnummer geven aan jouw hartendief op Valentijn (of misschien ook gewoon zomaar)? Met een fles Champagne, Belgische pralines en een witte of rode roos schiet Cupido altijd raak!

Voor elke situatie een perfect geschenk: van een trendy kamperplant in een hip bloempotje voor een instuif tot een gele ruiker met pralines om een zieke collega een oppepper te geven. Nog op zoek naar een gepast geschenk voor Moederdag, een verjaardag of Kerstmis? Verse bloemen en Belgische chocolade zijn altijd winnaars!

Bloemen en chocolade als relatiegeschenk

Relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken met chocolade en bloemen

Belgische pralines en mooie bloemen zijn ideale relatiegeschenken om trouwe klanten op het einde van het jaar te bedanken of om belangrijke partners succes te wensen voor het volgende jaar. Of laat een bos bloemen met Belgische chocolade leveren bij een zakenrelatie om het afsluiten van een mooie deal te vieren.

Wil je als werkgever sterke werknemers belonen voor hun inzet en motiveren om telkens opnieuw alle targets te halen? Bloemen en chocolade zijn erom gekend mensen een gevoel van geluk te geven. Geef jouw werknemers daarom een bos mooie bloemen en enkele Belgische pralines en krijg er bakken motivatie voor terug. Bloemen worden steeds vaker niet meer enkel aan vrouwen gegeven. Ook mannen weten een leuk boeket te appreciëren en al zeker met een lekker stuk chocolade. Vergeet dan ook niet om op de Dag van de Medewerker de mannelijke collega's te bedanken voor hun inspanningen met een bloemetje.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.