Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Bloemen laten bezorgen

Zeg het met bloemen! Om te feliciteren, te bedanken, beterschap te wensen ... Bloemen zeggen meer dan duizend woorden. Je bestelt ze online, in verschillende soorten boeketten, op gift.be.

Kan ik de grootte van het boeket kiezen?
Op elke productpagina vind je de grootte van het boeket in kwestie. Ook in de benaming van het boeket vind je dat terug. De meeste boeketten hebben een medium grootte. Het "Bouquet du Chef" is verkrijgbaar in medium, groot en luxe.

Kan ik een kaartje toevoegen aan het boeket?
Ja, u kunt tijdens het uitchecken een cadeaubericht toevoegen.

Is er een vaas inbegrepen bij de bloemen?
Neen, het boeket arriveert bij de ontvanger zonder vaas.

Ziet het afgeleverde boeket er hetzelfde uit als op de afbeelding op de productpagina?
Onze huisbloemist doet z'n best om de boeketten samen te stellen zoals de afbeeldingen op onze website. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de bloemen selecteert hij de bloemen op basis van kwaliteit. Kies je voor het boeket met witte rozen, ben je er zeker van dat er verse witte rozen in het boeket zullen zitten. Vind je het boeket met gele lelies mooier, zorgen wij ervoor dat er verschillende lelies in het boeket zitten om lang van te genieten.

Waarom bloemen bestellen bij gift.be?
Samen met onze leveranciers selecteren we enkel de beste seizoensbloemen. Bovendien vind je in onze boeketten geen onnodig bladgroen of andere goedkope opvulling. Boeketten van gift.be zijn rijkelijk gevuld met verschillende soorten bloemen van de beste kwaliteit. Onze boeketten blijven dan ook minstens 10 dagen een lust voor het oog.

In het assortiment van gift.be vind je klassieke boeketten, moderne boeketten, bloemstukken en orchideeën. Met of zonder fles champagne of doosje pralines. Onze huisbloemist stelt de boeketten met de hand samen en verpakt ze zorgvuldig in een stevige bloemendoos met de stelen in een speciale watergel. Zo blijven de bloemen vers en komen ze in perfecte staat aan bij de gelukkige ontvanger.

Hoe kies je een boeket bij gift.be?
Kies volgens de lievelingskleur van de ontvanger, het seizoen, het type bloem of laat je verrassen door "de keuze van de chef".

Voor welke gelegenheden zijn bloemen een geschikt geschenk?
Bloemen cadeau geven is een fleurige traditie die nooit verwelkt. Een boeket is een dankbaar cadeau voor iemand die je niet zo goed kent of al alles heeft, en past bij verschillende gelegenheden. Denk aan Moederdag, Valentijn en verjaardagen van dierbaren.

Maar ook als relatiegeschenk zijn bloemen erg geschikt. Bij mijlpalen van je klanten zoals het behalen van ambitieuze doelstellingen en het winnen van een prijs. Of om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. Ook wanneer een personeelslid op pensioen gaat, een kindje krijgt of even 'out' is, zeggen bloemen meer dan 1000 woorden.

Hoe zorgt gift.be ervoor dat het boeket in perfecte staat aankomt bij de ontvanger?
We verpakken elk boeket zorgvuldig in een stevige bloemendoos met de stelen in een speciale watergel. Zo blijven de bloemen vers en komen ze in perfecte staat aan bij de gelukkige ontvanger.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.