NLFR
Shop online
Dagverse bloemen
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Gift.be bloemen met vaas geschenk

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in België

Viert een vriendin in Gent haar verjaardag? Wenst u uw moeder in Antwerpen te verrassen voor Moederdag met een boeket bloemen? Of wil u een geliefde in Brussel bedanken met een weelderige ruiker rode rozen en een geschenkdoos pralines? Gift.be is sinds 1998 internet bloemist en gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen in België.

Elk van onze unieke en prachtige boeketten wordt door onze eigen topbloemisten op artisanale wijze met de hand gebonden in ons atelier in België. Bij ons geldt bovendien het principe “what you see is what you give”; het boeket dat we voor u afleveren zal er exact uitzien zoals het in onze webshop getoond wordt.

De bloemen die onze bloemisten gebruiken voor uw boeket worden dagvers aangekocht van de bloemenveiling, en zijn dus altijd van de hoogste kwaliteit. U kan bij ons eenvoudig het boeket van uw keuze online bestellen en laten leveren bij de ontvanger thuis of op kantoor.

Gift.be bloemen met vaas geschenk

Boeket dagverse bloemen aan huis

Een bos bloemen is altijd een welgekomen geschenk, wat de gelegenheid ook is. Onze bloemisten hebben voor tal van gelegenheden - waaronder verjaardagen, huwelijken, Valentijn, Moederdag en romantische momenten - een geschikte bloemencreatie die u kan laten versturen naar de gelukkige ontvanger.

Of zij of hij zich nu bevindt in Brugge, Leuven, Mechelen of elders in België, Gift.be zorgt ervoor dat uw boeket gegarandeerd vers wordt afgeleverd bij de bestemmeling aan huis. Op het bijgevoegde geschenkkaartje kan u bovendien uw wensen overmaken aan de ontvanger, een leuke manier om een persoonlijke toets te geven aan uw fleurig cadeau.

Gift.be bloemen met vaas geschenk

Wijn, chocolade of champagne bij een boeket

Voor die extra speciale aangelegenheden waarbij het iets meer mag zijn dan een boeket, zijn er onze bloemen en geschenken gecombineerd in één leuk cadeau. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kleurrijk boeket bloemen en een fles heerlijke wijn om uw geliefde in de bloemetjes te zetten?

Of een boeket met ambachtelijke pralines van Belgisch chocolatier Godiva als bedankingscadeau voor een ware chocoholic met een voorliefde voor weelderige boeketten?

Feestelijk momenten zoals een huwelijk of een pensionering van een dierbare collega zijn gelegenheden waarbij een fles champagne, bloemen en chocolade de gedroomde combinatie zijn. Romantische rode rozen, de perfecte bloemen om uw dierbare wederhelft eens flink te verrassen, kan u tevens bij ons vinden.

Gift.be bloemen met vaas geschenk

Bloemen als relatiegeschenk

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor tal van relatiegeschenken waaronder ook bloemen. Een stijlvol boeket is de manier bij uitstek om een klant te bedanken voor het fijn zakendoen of om een collega eens extra in de bloemetjes te zetten.

U kan via onze geschenkenwinkel bloemen als relatiegeschenk online bestellen en deze bij uw zakenrelatie op kantoor laten afleveren met een bijgevoegd kaartje. Wist u trouwens dat de BTW op uw boeket bloemen 100% aftrekbaar is wanneer het geschenk minder dan € 50,00 inclusief BTW kost?