Shop online

Bodega Classica Giftbox Crianza & Blanco Barrica

 25.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Discover the Spanish wines that prompted Robert Parker to say, “these are excellent wines brimming with personality and well-judged, prudent winemaking”. This red and white wine gift duo is elegant, expressive, aromatic - and sure to please your friends, family, and colleagues.

De Bodega Classica bevindt zich op een landelijke heuvel in het historisch dorpje San Vicente de la Sonsierra (één van de dorpjes met de langste wijntraditie) en kijkt uit op de eindeloze wijngaarden die door de Ebro geïrrigeerd worden.

Fe Riojan Sonsierra is een gebied gelegen aan de zuidkant van de Cantabrische bergketen en de Toloño bergen, die het beschermt tegen de koude wind en de vochtigheid van de Golf van Biskaje. De klimatologische omstandigheden met neerslag in de winter en de wind die door de vallei van de Ebro waait, maken het een perfecte omgeving om wijnstokken te doen groeien. De ongelijke orografie en kalkrijke kleigronden met een goede afwatering is perfect voor de Tempranillo druivensoort.
  • 1Geschenkdoos met Rioja Crianza 2011 Rood, 75cl & Rioja Barrica 2014 Wit, 75cl
Wat zit erin?

Geschenkdoos met Rioja Crianza 2011 Rood, 75cl & Rioja Barrica 2014 Wit, 75cl

Hacienda López de Haro Blanco Barrica, 75 cl
Deze wijn heeft een strogele kleur. Tonen van rijp fruit, dadels en bananen vallen op in combinatie met de 2 maanden rijping op houten vaten, het is een frisse en vlezige wijn met een aangename en goed gebalanceerde nadronk.
Land: Spanje
Regio: Riojan Sonsierra
Druivensoort: 100% Viura
Wijnjaar: 2014

Hacienda López de Haro Crianza, 75 cl
Dit is een wijn met een intense kleur en een aangenaam aroma van rijp fruit. In de mond is hij zacht, expressief, elegant en combineert hij het fruitig karakter met de houttoets van het vat die in perfecte balans is.
Robert Parker: 91/100
Land: Spanje
Regio: Riojan Sonsierra
Druivensoort: Tempranillo, Garnacha tinta en Graciano
Wijnjaar: 2011

Info verbergen

SKU : GOCC002450