Shop online

Bodega Classica Giftbox

 38.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Bodega Classica combineert de Rioja-traditie met een vleugje innovatie in dit trio van uitstekende Spaanse wijnen. Degusteer deze karaktervolle wijnen, waarvan de wijnrecensent, Robert Parter, zei dat ze “uitstekende wijnen zijn die bruisen van persoonlijkheid en waarvan het wijnproces zorgvuldig met kennis van zaken gebeurt”.

De Bodega Classica bevindt zich op een landelijke heuvel in het historisch dorpje San Vicente de la Sonsierra (één van de dorpjes met de langste wijntraditie) en kijkt uit op de eindeloze wijngaarden die door de Ebro geïrrigeerd worden.

Fe Riojan Sonsierra is een gebied gelegen aan de zuidkant van de Cantabrische bergketen en de Toloño bergen, die het beschermt tegen de koude wind en de vochtigheid van de Golf van Biskaje. De klimatologische omstandigheden met neerslag in de winter en de wind die door de vallei van de Ebro waait, maken het een perfecte omgeving om wijnstokken te doen groeien. De ongelijke orografie en kalkrijke kleigronden met een goede afwatering is perfect voor de Tempranillo druivensoort.
  • 1Geschenkdoos met Rioja Crianza 2011 Rood, 75cl - Rioja Barrica 2014 Wit, 75cl - Rioja Reserva 2009 Rood, 75cl
Wat zit erin?

Geschenkdoos met Rioja Crianza 2011 Rood, 75cl - Rioja Barrica 2014 Wit, 75cl - Rioja Reserva 2009 Rood, 75cl

Hacienda López de Haro Blanco Barrica, 75 cl
Deze wijn heeft een strogele kleur. Tonen van rijp fruit, dadels en bananen vallen op in combinatie met de 2 maanden rijping op houten vaten, het is een frisse en vlezige wijn met een aangename en goed gebalanceerde nadronk.
Land: Spanje
Regio: Riojan Sonsierra
Druivensoort: 100% Viura
Wijnjaar: 2014

Hacienda López de Haro Crianza, 75 cl
Dit is een wijn met een intense kleur en een aangenaam aroma van rijp fruit. In de mond is hij zacht, expressief, elegant en combineert hij het fruitig karakter met de houttoets van het vat die in perfecte balans is.
Robert Parker: 91/100
Land: Spanje
Regio: Riojan Sonsierra
Druivensoort: Tempranillo, Garnacha tinta en Graciano
Wijnjaar: 2011

Hacienda López de Haro Reserva, 75 cl
Dit is een elegante, volle wijn met een complex aroma van rood fruit en kruidige tonen door de 20 maanden rijping in Franse en Amerikaanse eiken vaten. Kortom, een zeer elegante Rioja wijn.
Robert Parker: 92/100
Land: Spanje
Regio: Riojan Sonsierra
Druivensoort: Tempranillo en Graciano
Wijnjaar: 2009

Info verbergen

SKU : GOCC002451