NLFR
Shop online

Boek Wedding Day - Lieve Blancquaert

 35.50
Add-ons
  Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
PROJECT VAN FOTOGRAFE EN JOURNALISTE LIEVE BLANCQUAERT OVER DE LIEFDE

Elke dag opnieuw trouwen er ruim 111.000 koppels. In welke omstandigheden mensen ook leven, op een bepaald moment willen ze zich verbinden met elkaar. Hoe is het om te trouwen in de bijbelbelt van Nederland of in een extreem rijke familie in New Delhi? Wat gebeurt er allemaal tijdens een groepshuwelijk in het laatste maoïstische dorp in China? Gearrangeerde of liefdeshuwelijken: wat is het verschil? Is een lange echtverbintenis de moeite? Wat is de betekenis van een polygaam huwelijk in moslimland Senegal, van kindhuwelijken in Nepal of van trouwen in een Syrisch vluchtelingenkamp?

Voor deze indrukwekkende opvolger van de bestseller Birth Day reisde Lieve Blancquaert naar huwelijksfeesten en -ceremonies over de hele wereld. Dit boek is haar persoonlijke verslag van alle sterke, soms intieme momenten die ze mocht meemaken op die unieke dag waarop twee mensen aan een van de belangrijkste ontdekkingstochten van hun leven beginnen.

Dankzij een overeenkomst tussen Lieve Blancquaert, Uitgeverij Hannibal en Plan België gaat de opbrengst van de Wedding Day-boeken die via Plan België verkocht worden, naar het project ‘Say No To Child Marriage’ in Nepal. Leuke extra: Lieve Blancquaert signeerde alle Wedding Day-boeken voor Plan België!
Het boek heeft een luxe linnen kaft (limited edition). Het kost 35,50 € en wordt gratis aan huis geleverd.
  • 1Boek - Wedding Day van Lieve Blancquaert

SKU : GIBE000488