Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Boeket seizoensbloemen & champagne Veuve Clicquot Brut

€ 57.00
€ 65.50
€ 90.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 10.50

SKU: GFE2001716

Stuur een fris en kleurrijk boeket, handgebonden door onze eigen meester-bloemist met prachtige, dagverse seizoensbloemen. Dit geschenk combineert een middelgroot seizoensboeket met een feestelijke fles sprankelende Veuve Clicquot Brut champagne om van te genieten terwijl u van de wondermooie bos verse bloemen geniet.

Veuve Clicquot Brut is een kwalitatieve champagne met de Yellow Label huisstijl van het beroemde Franse champagnehuis. Gemaakt met een blend van pinot noir, chardonnay en pinot mineur, biedt deze fijnproevers champagne een stevige structuur en een rijke smaak. Een verfijnde kwaliteit en een vol, krachtig karakter kenmerken deze fles Franse bubbels.

Elk boeket is uniek, prachtig geschikt en gebonden door de vakkundige handen van onze eigen bloemist. De weelderige bloemen worden zorgvuldig verpakt met hun stelen in gel, zodat ze vers en in perfecte staat blijven wanneer ze bij de gelukkige ontvanger worden afgeleverd.

Schenk deze bloemencreatie met heerlijke champagne aan een geliefde vriend, een dierbaar familielid, of een goede zakenpartner, werknemer of collega.
Het is de perfecte verrassing om iemands dag kleur te geven en een hemels moment te bezorgen met bubbels en bloemen.
  • 1Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl
  • 1Het Seizoensboeket - Medium (30 cm)
Wat zit erin?

Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.

Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay

Info verbergen

SKU : GFE2001716

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.