Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Boeket seizoensbloemen & schuimwijn Bottega Rosé Gold

€ 57.00
€ 65.50
€ 90.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?

SKU: GFE2001714

Stuur een fris en kleurrijk boeket, handgebonden door onze eigen meester-bloemist met prachtige, dagverse seizoensbloemen. Dit geschenk combineert een middelgroot seizoensboeket met een feestelijke fles sprankelende Bottega Rose Gold schuimwijn om van te genieten bij de wondermooie bos verse bloemen.

Bottega Rose Gold is een heerlijke rosé met bubbels. Dit Italiaanse aperitief is gemaakt van met de hand geplukte Pinot Noir druiven, die volgens een zorgvuldig proces onder gecontroleerde temperatuur en met tweede fermentatie in stalen vaten tot een heerlijke rosé schuimwijn omgetoverd worden. Deze sprankelende wijn van Bottega wordt gekenmerkt door een perzikkleur en een florale geur met accenten van bessen. De smaak is fris en zurig, met een delicate en evenwichtige afdronk. De fijne bubbels blijven heerlijk lang prikkelen.

Elk boeket is uniek, prachtig geschikt en gebonden door de vakkundige handen van onze eigen bloemist. De weelderige bloemen worden zorgvuldig verpakt met hun stelen in gel, zodat ze vers en in perfecte staat blijven wanneer ze bij de gelukkige ontvanger worden afgeleverd.

Schenk deze bloemencreatie met heerlijke rosé schuimwijn aan een geliefde vriend, een dierbaar familielid, of een goede zakenpartner, werknemer of collega.
Het is de perfecte verrassing om iemands dag kleur te geven en een hemels moment te bezorgen met bubbels en bloemen.
  • 1Bottega Pinot Noir Vinified Sparkling Rosé , 75 cl
  • 1Het Seizoensboeket - Medium (30 cm)

SKU : GFE2001714

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.