Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Boeketten en bloemengeschenken aan huis geleverd

Kies een prachtige bos bloemen en laat deze aan huis leveren bij je moeder, grootmoeder, zus, tante, nicht, vriendin, collega of werknemer. De wondermooie boeketten van Gift.be zijn in ons lokale atelier in West-Vlaanderen samengesteld door de meesterlijke handen van onze eigen meesterbloemist. Elk boeket is ontworpen met oog voor detail en met de hand gebonden voor een prachtige afwerking.


Bestel boeket met verse bloemen online

Kies in de online bloemenwinkel van Gift.be uit de vele prachtige bos bloemen jouw favoriet. Er zijn boeketten in tal van kleuren, stijlen en groottes. Zo is er voor elke gelegenheid en elke persoon een geschikte ruiker bloemen. Een traditioneel boeket in wit en groen, een romantische ruiker rozen, een herfstboeket met kleurrijke seizoensbloemen, een fleurig arrangement lentebloemen of een statige orchidee.


Prachtige bloemengeschenken met champagne, chocolade en meer

Een extraatje bij je bos bloemen? Ga dan voor een geschenk dat bloemen combineert met prestigieuze Franse champagne of fijne Belgische chocolade. Of ga voor een fairtrade boeket waarmee je ineens het goede doel steunt, zoals Think Pink, Trias of Plan.


Bloemen voor elke gelegenheid

Zeg het met bloemen! Zowel voor een verjaardag, huwelijk, nieuwe job, kersverse moeder, nieuwe woning, beterschap, sterkte, pensioen als voor Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn of Pasen. Voor elke feestelijke gelegenheid is er een passend bloemengeschenk. Of verstuur een boeket om iemand te bedanken.


Levering in België van verse boeketten en bloemen

Elk boeket wordt zorgvuldig verpakt in een stevige bloemendoos met de stelen in speciale watergel. Zo blijven de bloemen vers wordt elk bloemengeschenk steeds in perfecte staat thuis geleverd bij de gelukkige ontvanger.


Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.