Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Seasonal Bouquet & Oxfam Bio Ecologica Torrontés Sparkling Brut

€ 57.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 10.50

SKU: GFE2001715

Stuur een fris en kleurrijk boeket, handgebonden door onze eigen meester-bloemist met prachtige, dagverse seizoensbloemen. Dit geschenk combineert een middelgroot seizoensboeket met een feestelijke fles Oxfam Ecologica Sparkling Brut bio schuimwijn om van te genieten bij de wondermooie bos verse bloemen.

De Ecologica schuimwijn van Oxfam is een fair trade aperitief met prettige bubbels. Gemaakt van Torrontés-druiven en gebotteld in Argentinië, is het de perfecte drank voor iedereen die houdt van een glas eerlijk en biologisch aperitief. Gekenmerd door een lichtgouden kleur en fijne, bloemige aroma's met een vleugje citrus, typisch voor de Torrontés-druif. Deze sprankelende biowijn is perfect als starter bij tapas en kleine hapjes of bij een zoet dessert.

Elk boeket is uniek, prachtig geschikt en gebonden door de vakkundige handen van onze eigen bloemist. De weelderige bloemen worden zorgvuldig verpakt met hun stelen in gel, zodat ze vers en in perfecte staat blijven wanneer ze bij de gelukkige ontvanger worden afgeleverd.

Schenk deze bloemencreatie met heerlijke, biologische schuimwijn aan een geliefde vriend, een dierbaar familielid, of een goede zakenpartner, werknemer of collega.
Het is de perfecte verrassing om iemands dag kleur te geven en een hemels moment te bezorgen met bubbels en bloemen.
  • 1BIO Ecologica Torrontés Brut Schuimwijn
  • 1Het Seizoensboeket - Medium (30 cm)
Wat zit erin?

BIO Ecologica Torrontés Brut Schuimwijn

Deze biologische schuimwijn met zijn lichtgouden kleur heeft een mooie pareling en fijne florale aroma’s. Toetsen van citrusfruit, een typisch kenmerk van de torrontésdruif.

Lekker als aperitief en bij fruitdesserten. Serveer op 8-10 °C. Gebotteld in Argentinië.

Info verbergen

SKU : GFE2001715

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.