Shop online

BUGATTI Vela blender - zwart

€ 185.00
€ 185.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Een design blender met professionele kwaliteiten. De nieuwe Bugatti blender is een juweeltje in elke keuken. Natuurlijk met alle allround faciliteiten van de moderne blender. Voor crèmige soepen, exotische sauzen, verfrissende milkshakes en home made baby voeding.
Het speciale 4-voudige RVS mes is geschikt voor het crushen van ijs. De motor is van professionele kwaliteit evenals de zware glazen schenkkan.

De voet van de mixer is gemaakt uit chroomstaal en het lichaam uit chroom ABS. De karaf (fles) bestaat uit glas van optimale dikte, een ingebouwd deksel en een spatel uit polycarbonaat. De 400-watt mixer heeft drie snelheden en een impulsfunctie.

Specificaties:

- 400 Watt

- 3 versnellingen met impulsknop

- 8 posities voor het plaatsen van de kruik

- Een V-vormig mes bestaande uit 18/10 staal

- Een afgemete bijvuller.
  • 1Blender Vela Zwart
Wat zit erin?

Stevig 18/10 staal: De kruik kan in vele verschillende posities op de voet worden geplaatst, dit zonder het te hoeven vastmaken aan de voet. Het versterkte glas bevat ook aan beide kanten opschriften dat de hoeveelheid van de inhoud weergeeft en kan tot 1,5 liter (50oz) tegelijkertijd mengen.
De stevige staalmessen zijn van uitstekende kwaliteit en uniek ontworpen om ingrediënten krachtig te mengen. Ijs kan in een moment worden verpletterd.

De kop van de vuller: Bij het deksel hoort een bijvuller gemaakt uit polycarbonaat met hoeveelheidsopschriften om nauwkeurige hoeveelheden ingrediënten gemakkelijk aan de kruik te kunnen toevoegen. De vuller kan op het deksel geplaatst worden als kop, om het deksel gemakkelijk te kunnen opheffen.
Afmetingen : h 42 cm, 17x22 cm
Gewicht : 4.2 kg
Volt 230 - Hz.50 - Watt 400

Info verbergen

SKU : GIBE000308