Shop online

Champagne Veuve Clicquot & Bubble Indicator

 99.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Vier belangrijke momenten met een luxueus Champagnegeschenk. Deze prestigieuze cadeauset van Veuve Clicquot bevat een fles met hun wereldberoemde Brut Yellow Label Champagne. Deze Champagne is complex op het smaakpalet met een plezierende geur en heeft een evenwichtig einde. Vanaf u proeft van de Champagne, begrijpt u de slogan van Veuve Clicquot "Only one quality, the finest". Het cadeau bevat ook een Bubble Indicator van L'Atelier Du Vin die de druk behoudt in een open fles Champagne. De unieke indicator laat u weten wanneer de sprankeling uit uw fles begint te verdwijnen, zo kan u de fles opdrinken als de Champagne nog bruisend is. Onze Champagne cadeauset is perfect voor VIP klanten, om behaalde bedrijfsdoelen te vieren, om een collega die met pensioen gaat in de bloemetjes te zetten en als bedrijfsgeschenk tijdens de feestdagen.
  • 1Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl
  • 1L'Atelier Du Vin Bubble Indicator
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: "Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde Champagne. Deze exquise Champagne heeft een complex palet, een goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.
Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay
Inhoud: 75cl

Sinds 1926 is L'Atelier Du Vin gespecialiseerd in producten die het serveren van wijn vergemakkelijken en zo bijdragen aan uw plezier. Hun design en materiaal zijn een gestroomlijnde mix van vorm en functie.

Het wijnglas is niet inbegrepen in het cadeau.

Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.

Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay

Info verbergen

SKU : GOCC002240