Shop online

Champagne, Botanicals & Biscuits

 75.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
De eyecatcher van dit geschenk is het demi-flesje Veuve Clicquot Yellow Label Brut. De champagne word gepresenteerd op een dienblad, samen met de Food Travellers Botanicales voor bubbels, verse limoenen en knapperige, ovengebakken kaaskoekjes met Engelse Cheddar van Buiteman.

Het demi-flesje (37,5 cl) Veuve Clicquot is perfect om met twee te genieten van een lekkere aperitief en biedt de full luxury experience die Veuve Clicquot typeert: eerst fruitige toetsen die in de afdronk evolueren naar aroma’s van brioche en vanille. Een prachtig evenwicht tussen finesse en kracht.

De botanicals voor bubbels van Food Travellers zijn een leuke manier om een eigen touch te geven aan champagnes of sprankelende wijnen. De botanicals box biedt vier proefbuisjes met botanicals die je individueel of in combinatie aan je champagne kan toevoegen: groene kardemom, limoen-pomelo, moerbei en kaneelappel. De verse limoenen op het dienblad geven je champagne ook een frisse citrus toets.

Geniet van deze heerlijke champagne met knapperige, ovengebakken kaaskoekjes met Engelse cheddar van Buiteman. Dit aperitiefgeschenk wordt gepresenteerd om een stijlvol, zwart dienblad.
  • 1Veuve Clicquot Yellow Label Brut 37.5 cl
  • 1Buiteman Broodsticks met Zongedroogde Tomaten, 75 g
  • 2Verse limoenen
  • 1Multipack Spices For Cocktails, 48 g
  • 1Serving Tray Black

SKU : GFE2000350

Vervolledig jouw geschenk

Godiva Gold Discovery Box, 6 st
Godiva Gold Discovery Box, 6 st
€ 9.50
Rougié Bloc de Foie Gras de Canard, 75 g
Rougié Bloc de Foie Gras de Canard, 75 g
€ 19.50
Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
€ 49.95
Wyngaard Oude Kaas & Mosterdkaas op houten plankje
Wyngaard Oude Kaas & Mosterdkaas op houten plankje
€ 15.00