Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Champagne Lanson Cuvée Noble Brut 2004 in geschenkverpakking, 75 cl

 236.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien Gratis
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2002084

Hierbij stellen we een buitengewone champagne voor: Lanson Cuvée Noble Brut 2004. Deze champagne combineert de krijtachtige finesse van Chardonnay met de elegantie van Pinot Noir. Hij onthult zijn schittering in een kristalheldere gouden jurk, versterkt door een fijne bruis. Na bijna twee decennia te hebben gerijpt in de kelder van Maison Lanson in het hart van Reims, Frankrijk, is deze uitzonderlijke champagne nu klaar om van te genieten.

Maison Lanson is een van de oudste champagnehuizen, opgericht in 1760. Het staat bekend om zijn elegantie, is een Royal Warrant Holder en de officiële champagne van het iconische Wimbledon toernooi. Het Maltese kruis in het Lanson embleem dateert uit 1798; de zoon van de oprichter was lid van de Hospitaalorde van Malta, de oudste wereldwijde liefdadigheidsinstelling. Het Lanson Kruis vertegenwoordigt nog steeds de voortdurende toewijding van het Huis aan openheid, vriendelijkheid en gastvrijheid.
  • 1Champagne Lanson Cuvée Noble Brut, 75 cl
Wat zit erin?

Champagne Lanson Cuvée Noble Brut, 75 cl

NOBLE Champagne Brut 2004 combineert de krijtachtige finesse van Chardonnay met de structurele elegantie van Pinot Noir. Het onthult zijn schittering in een kristalheldere gouden jurk, versterkt met een fijne bruisen.

Info verbergen

SKU : GFE2002084

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.