Levering in België (ma.- zat.) Gratis verzending in België op 1 adres vanaf €150 (ma. - vrij.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Champagne Lenoble Brut Les Aventures, 75 cl

 99.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 12.00

SKU: GFE2000118

La Revue du Vin de France Guide 2016 – 18/20
Tyson Stelzer’s The Champagne Guide 2016-2017: 93 punten

Met een assemblage van uitgeroepen wijnoogstjaren is de filosofie achter deze wijn om het beste, van wat de kleine streek van Chouilly kan produceren, te benadrukken. Met vakkundigheid geproduceerd is hij gestructureerd met de spanning van Chouilly, nog versterkt door de gisting op vat. Hij is, sinds zijn introductie op de markt, dankzij een aantal jaren rijping onder de kurk wat zachter geworden.
Zijn spanning en ronde zuurtegraad, hoewel nog duidelijk aanwezig, zijn nu volledig geïntegreerd en de aroma’s van geel fruit, klassiek voor Chouilly, evolueren naar toetsen van geroosterd brood, geroosterde noten, groene olijven en koffiebonen.
Het effect van het hout is meer uitgesproken dan bij de andere cuvées van Lenoble met toetsen van bonenkruid, kruidige charcuterie en een romige doch vaste textuur. Het is een geweldige en opwindende ervaring voor de meest nieuwsgierigen, nooit zwaar of lang, met de belofte dat de reis nog vele jaren zal duren. Hij is geschikt om te drinken bij een hoofdschotel en verdient het iets warmer te worden geserveerd in wijde glazen.
Wine Spectator: 92 punten

Een harmonieuze champagne die een fijn samenspel onthult tussen rijpe witte perzik, de Gala-appel en gebakken ananas accenten, geaccentueerd met streepjes gezouten noten, koekjes en rook. Een kantachtige textuur met een zeer intense citrus afdronk.
  • 1Champagne Lenoble Brut Les Aventures in Gift Box, 75 cl
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut Les Aventures in Gift Box, 75 cl

Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort: 100 % Chardonnay uit Chouilly

Info verbergen

SKU : GFE2000118

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.