Shop online

Champagne Lenoble Grand Cru & Snacks

 70.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
Een fles voortreffelijke Franse Champagne Lenoble Grand Cru Blancs de Blancs is het pronkstuk van dit relatiegeschenk. Dit is een krachtige champagne met een volle smaak, gemaakt van 100% Chardonnay Grand Cru van Chouilly, gelegen aan de Côte des Blancs en werd minstens vier jaar gerijpt. In deze geschenkmand vind je een selectie van heerlijke Franse Domaine du Bois Gentil Tapenade Verte en Noir, samen met gebakken crackers van Elsa's Story. Onze verrukkelijke Tropical Mix vervolledigt dit smakelijk assortiment aan hartige snacks. Ideaal als aperitief, op een feestje of als attentie voor belangrijke klanten. Deze Lenoble Grand Cru & Snacks zal zeker lang blijven nazinderen.
  • 1Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl
  • 1Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g
  • 1Gedroogd Tropisch Fruit Mix in Groot Doorzichtig Doosje
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Grand Cru is een originele pure cru, met één druivensoort en uit één jaar. De champagne breekt met de traditie van de gemengde champagnes. Al vier generaties lang wordt deze champagne geproduceerd in een familiale omgeving. De champagne is het resultaat van een uitstekend jaar, de uitmuntende kwaliteit van Chardonnay en de vruchtbare grond van een van de bekendste domeinen van de champagnestreek. De aroma’s hebben hun top bereikt en maken indruk met hun verbazingwekkend jeugdige energie, dankzij een dosering die de 4g/l niet overschrijdt. Deze champagne behaalde 90 punten via het systeem van wijncriticus Robert Parker.
Land: Frankrijk
Druivensoort: 100% Chardonnay Grand Cru van Chouilly
Inhoud: 75cl

Elsa’s Story is een beroemde koekjesbakker uit Israël, gekend omwille van zijn heerlijke crackers en koekjes in ambachtelijke stijl.

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.


Dit geschenk wordt verpakt in een luxueuze en klassevolle, witte doos die je later nog kunt gebruiken als opbergdoos. Het wijnglas en de schaaltjes zijn niet inbegrepen.

Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl

Verfijnde aanzet en een opvallende frisheid vanaf het eerste mondcontact. Rijk maar delicaat koolzuur, dat voor volume zorgt. De wijnzuren zijn buitengewoon smaakrijk en de combinatie van bescheiden alcoholgehalte, frisse zuren en de koolzuurmassa zorgt voor intens genoegen. Prachtige finale met veel afwisseling, een grote wijninhoud en heel veel lengte. Schitterende cuvée waar het moeilijk vanaf blijven is.
Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort: 100% Chardonnay uit Chouilly

Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g

Ingrediënten : tarwebloem (gluten), plantaardige margarine (palmvet, water, mono- en dygliceriden uit vetzuren, citroenzuur), maltodextrine (uit maïs), zeezout 2,3%, melkpoeder, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat, eipoeder , emulgator: mono- en diglyceriden, peper 0,6%, sojameel

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste tomaten uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van tomaten en kruiden.
Ingrediënten: Tomaten (68,5%), koolzaadolie, look, suiker, basilicum, zout, citroensap, peper, natuurlijk aroma.

Info verbergen

SKU : GOCC002258