Shop online

Champagne Lenoble Blanc de Blancs & Snacks

 73.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Een fles Franse Champagne Lenoble Brut samen met een selectie van heerlijke specialiteiten zal iedereen kunnen plezieren. De Champagne Lenoble Brut heeft een fris, levendig en aromatisch karakter wat de champagne goed uitgebalanceerd en elegant maakt met zachte noten van wit fruit, citrusvruchten en bloesems. Dit aangevuld met gebakken crackers van Elsa's Story en een onweerstaanbaar duo van Domaine du Bois Gentil Tapenade, gemaakt van de beste olijven. Een heerlijke Tropical Mix maakt het stijlvolle geheel compleet. Stuur het Lenoble & Snacks geschenk naar uw beste vrienden, uw belangrijkste klant, of dierbare familieleden.

Champagne Lenoble Brut wordt al vier generaties lang in een familiale omgeving geproduceerd. Door de buitengewone terroirs van de milieuvriendelijke wijngaarden van het Maison Lenoble ontstaat een frisse en levendige Champagne met een verfijnde nasmaak. Deze champagne kreeg een uitstekende score van 90 punten van de wijnrecensent Robert M. Parker.

Dit geschenk wordt verpakt in een luxueuze en klassevolle, witte doos die je later nog kunt gebruiken als opbergdoos. Het wijnglas en de schaaltjes zijn niet inbegrepen.
  • 1Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl
  • 1Gedroogd Tropisch Fruit Mix Vierkant Doosje
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl

Verfijnde aanzet en een opvallende frisheid vanaf het eerste mondcontact. Rijk maar delicaat koolzuur, dat voor volume zorgt. De wijnzuren zijn buitengewoon smaakrijk en de combinatie van bescheiden alcoholgehalte, frisse zuren en de koolzuurmassa zorgt voor intens genoegen. Prachtige finale met veel afwisseling, een grote wijninhoud en heel veel lengte. Schitterende cuvée waar het moeilijk vanaf blijven is.
Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort: 100% Chardonnay uit Chouilly

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste tomaten uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van tomaten en kruiden.
Ingrediënten: Tomaten (68,5%), koolzaadolie, look, suiker, basilicum, zout, citroensap, peper, natuurlijk aroma.

Info verbergen

SKU : GOCC002259