Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Champagne Veuve Clicquot & 2 glazen

 104.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GOCC000938

Veuve Clicquot Brut is een perfect voorbeeld van harmonie en kracht. Gedomineerd door Pinot Noir heeft deze champagne een stevige structuur, afgerond met een vleugje Pinot Meunier. Bijna een derde van de Chardonnay zorgt voor de elegantie en finesse nodig voor het perfecte evenwicht. Bij het mengen van Veuve Clicquot Yellow Label worden druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus gebruikt om de heerlijke smaak te behouden. Traditioneel wordt van elke druivensoort de volgende verhouding gebruikt: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay.

Geniet van de Veuve Clicquot uit een paar Schott Zwiesel glazen speciaal ontworpen om de bubbels in de Champagne te versterken. Een ideaal geschenk om feestelijke gelegenheden te vieren zoals verlovingen, huwelijken en jubilea.
  • 1Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl
  • 2Schott Zwiesel Champagne Glas
  • 1Luxury Black Box VIP ( 360 x 295 x 120 cm )
Wat zit erin?

Gedomineerd door de Pinot Noir, heeft deze wijn een krachtige structuur, afgerond met een Pinot Meunier touch. Bijna een derde van de Chardonnay geeft het de elegantie en de finesse vereist voor een perfect evenwicht. Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label. Traditioneel is de proportie van elke druifvariëteit de volgende: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay. De Veuve Clicquot Brut is een perfect voorbeeld van toewijding die zich ergens situeert tussen harmonie en kracht.

Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.

Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay

Info verbergen

SKU : GOCC000938

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.