Shop online

Champagne Veuve Clicquot Wegwijzer, 75 cl

 60.00
Add-ons
  Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Waar wil jij heen? De 'Clicquot Arrow' wijst de weg met een collectie van 29 bestemmingen van New York tot Kyoto tot Parijs. Elke pijl toont de afstand van de bestemming tot Reims, waar het hart van champagnehuis klopt.
Deze iconische metalen doos, uitgerust met een NFC chip en een QR code, is jouw reispas naar de wereld van Veuve Clicquot. Neem je smartphone, scan en start je reis dankzij een 360° film. Je kan de reis ook echt beleven met een Virtual Reality apparaat om deze ervaring nog intenser mee te maken.

Veuve Clicquot Yellow Label is een perfect voorbeeld van toewijding die zich ergens situeert tussen harmonie en kracht. Gedomineerd door de Pinot Noir, heeft deze wijn een krachtige structuur, afgerond met een Pinot Meunier touch. Bijna een derde van de Chardonnay geeft het de elegantie en de finesse vereist voor een perfect evenwicht. Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label. Traditioneel is de proportie van elke druifvariëteit de volgende: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay.

De bestemming op de doos is niet vrij te kiezen.
  • 1Champagne Veuve Clicquot Brut Wegwijzer Box, 75 cl
Wat zit erin?

Champagne Veuve Clicquot Brut Wegwijzer Box, 75 cl

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.

Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay

Info verbergen

SKU : GFE2000320