Shop online
Gift.be - champagne en wijnen - rood, wit of sprankelend
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Gift.be wijn en champagne selectie

Wijn en champagne cadeaus bezorgen

Wijn en champagne, je zou het een klassiek geschenk kunnen noemen, maar het zijn en blijven nu eenmaal welgekomen en leuke geschenken om te krijgen en ook om zelf cadeau te doen. Bij Gift.be kan u terecht om een wijn geschenkdoos te bezorgen, of om een geschenkmand met champagne en andere delicatessen te versturen naar een gelukkige ontvanger.

Een verjaardag, Kerstmis, Nieuwjaar of een relatiegeschenk - wijn en champagne zijn de ideale geschenken om een speciale gelegenheid niet onopgemerkt te laten voorbijgaan. Wenst u uw wijngeschenk gepersonaliseerd te laten versturen? Tijdens het plaatsen van uw bestelling kan u zelf een wenskaart toevoegen om zo uw cadeau te personaliseren met jouw gelukwensen of een leuke boodschap.

Gift.be wijn en champagne selectie

Champagne en wijn als relatiegeschenk

Champagne en wijn zijn de relatiegeschenken bij uitstek, en kunnen origineler gebracht worden dan je zou denken.

Onze geschenkenspecialisten komen elk jaar met nieuwe wijn geschenkdozen en champagne geschenkmanden op de proppen die deze dranken combineren met tal van delicatessen in een stijlvolle doch zakelijke geschenkverpakking.

Of het nu is om als eindejaarsgeschenk cadeau te doen, of om een zakenpartner te feliciteren met een promotie of een nieuwe zaak, met champagne of wijn als cadeau zal u zeker scoren. Een fles Veuve Clicquot, Dom Pérignon of wijn van een befaamd wijnhuis zet immers meteen de juiste toon!

Gift.be wijn en champagne selectie

Wijn cadeausets en champagne geschenkpakketten

De perfecte combinatie, fijne Franse champagne gepaard met luxueuze delicatessen geselecteerd door fervente foodies. Een fles bubbels of wijn smaakt immers dubbel zo lekker wanneer die vergezeld wordt met heerlijke versnaperingen of een kleurrijke fruitmand met dagvers exotisch fruit.

Of wat dacht u van een wijn of wijn geschenkmand gevuld met Belgische pralines door Godiva of Neuhaus, twee chocolatiers die tot de trots van België behoren.

Voeg daarbij nog Destrooper koekjes, macarons, marmercake en je hebt het gedroomde geschenk voor iedereen die van zoete zondes houdt! Een huwelijksgeschenkmand, verjaardagscadeau of een romantische verrassing – wijn, cava of champagne elk met hun bijhorende versnaperingen zijn hier de perfecte geschenken voor.

Gift.be wijn en champagne selectie

Bloemen met champagne of wijn

Verras de liefde van uw leven op Valentijn, of mama op Moerdag met een weelderig boeket bloemen en wijn of champagne - de twee perfecte ingrediënten voor het een geschenk voor haar. Een bos rozen, anjers, freesia’s of andere van haar favoriete bloemen, daar zal je haar immers zeker mee verrassen. De fles wijn of champagne die het boeket vergezelt kan ze vervolgens nog delen met haar geliefden, of misschien wel met uzelf bij een aankomende gelegenheid.

Een diepe rode wijn, rozen en chocolade, dat zijn de klassiekers die zorgen dat Valentijn een geslaagde dag is. U kan erop vertrouwen dat eender welke dag een speciale gelegenheid wordt met een bos bloemen gecombineerd met wijn of champagne aan huis geleverd.