Shop online

Château de Valcombe Red & White

 32.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Kan je niet kiezen tussen rood of wit? Geef dan gewoon een geschenkdoos met zowel een fles rode als witte wijn. Dit populaire wijngeschenk biedt een duo van Château de Valcombe wijn uit de Rhône, verpakt in een stijlvolle geschenkdoos. Of je nu een voorkeur hebt voor rood of wit, met deze wijnen is het heerlijk genieten.

De rode Château de Valcombe Costières de Nimes met Syrah en Grenache druiven is een heerlijk toegankelijke wijn waarbij de aroma's van violet en cassis bijna uit het glas lijken te barsten. Evenwichtige wijn met fruitige afdronk van aalbes en braambes, met toetsen van eik en zoethout.

De witte Château de Valcombe Costières de Nîmes is een aangename, droge Rousanne-Grenache wijn. Een fruitige wijn met aroma's van witte bloesems en tropisch fruit. Toetsen van peren en citrusvruchten met een prettige, frisse afdronk.

Dit wijnduo is een echte aanrader als geschenk voor zakenrelaties, om verjaardagen te vieren of om iemand in de watten te leggen.
  • 1Château de Valcombe Costières de Nimes Rood 2016, 75 cl
  • 1Château de Valcombe Costières de Nimes Wit 2016, 75 cl
  • 1Geschenkdoos Valcombe 2 Wijnflessen
Wat zit erin?

Château de Valcombe Costières de Nimes Rood 2016, 75 cl

Château de Valcombe de Costières de Nimes rood is een intense wijn uit de Vallée du Rhône. Een mengeling van de druiven Syrah en Grenache met een sterk aroma van violet en cassis. Het is een harmonieuze wijn met een frisse afwerking. Deze wijn streelt het gehemelte met een smaak van braam en cassis en een lichte toets eik en aarde.
Land: Frankrijk
Regio: Vallée du Rhône
Druivensoort: 70% Syrah, 30% Grenache
Wijnjaar: 2016

Château de Valcombe Costières de Nimes Wit 2016, 75 cl

Château de Valcombe de Nimes wit is een droge witte wijn die is samengesteld uit een mengeling van Roussanne en Grenache druiven. Een geur van witte bloemen met tropicale toets en een aroma van peren en frisse citrus.
Land: Frankrijk
Regio: Vallée du Rhône
Druivensoort: 70% Roussanne, 30% Grenache Blanc
Wijnjaar: 2016

Info verbergen

SKU : GFE2000270