Shop online

Château Des Roques Vacqueyras Witte Wijn & Snacks

 42.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Ontspan met een verse fles Franse witte wijn en gastronomische snacks. Château Des Roques Vacqueyras witte wijn is een droge witte wijn uit de Rhônevallei. De wijn is een blend van Marsanne-Grenache-Bourboulenc-Viognier met in de neus toetsen van perzik, nectarine en citrusvruchten. De fruitige aroma's komen in de mond samen en strelen de tong. We hebben deze witte wijn gekoppeld met onze favoriete gastronomische snakcs: Domaine du Bois Gentil Rode Tapenade gemaakt met olijven uit de Provence, Elsa’s Story krokant gebakken crackers en onze mengeling noten van het huis. Stuur deze wijnbox om uw appreciatie uit te drukken, iemand geluk te wensen, als nieuwjaarsgeschenk of voor eender welke bedrijfsgeschenkgelegenheid.

Het glas en de kommetjes zijn niet inbegrepen
  • 1Château Des Roques Vacqueyras Witte Wijn 2015, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Château Des Roques Vacqueyras Witte Wijn 2015, 75 cl

Een expressieve en aanlokkelijke witte wijn met aroma's van steenvruchten en witte bloesems. Mooie, volle body met frisse toetsen van bloesems, perzik en nectarine. Lange afdronk met een vleugje frisse citrusvruchten.
Land: Frankrijk
Streek: Vacqueyras, Rhône
Druivensoort: 25% Marsanne, 25% Grenache Blanc, 25% Bourboulenc, 25% Viognier
Wijnjaar: 2015

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Info verbergen

SKU : GOCC002363