Shop online
Chocolade inner chocoholic
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Gift.be chocolade geschenken

Chocolade geschenk aan huis bezorgen

Chocolade, welke Belg houdt er nu niet van? De ene verkiest zwarte chocolade, terwijl de andere misschien weg is van chocolade truffels of vooral geniet van pralines bij een goed glas wijn. Hoe dan ook is een chocolade geschenk bij velen van ons welkom; of het nu voor een verjaardag, huwelijk, geboorte of instuif is.

Het is een cadeau dat we ook maar al te graag delen met vrienden, familie en andere geliefden, en net daarom is het voor velen één van de leukste verrassingen om te krijgen. Op Gift.be kan u eenvoudig een chocolade cadeau naar wens online bestellen, en het bij de ontvanger aan huis of op kantoor laten leveren eender waar in België.

Gift.be chocolade geschenken

Geschenkmand met pralines en wijn, champagne of fruit

Hoewel pralines al een genot op zichzelf zijn, worden ze er alleen maar beter op bij een goed glas wijn, cava of champagne. Bij de beste chocolade horen uiteraard ook de beste wijnen en champagnes in hun klasse. Vandaar dat u bij ons steevast flessen van gerenommeerde huizen als Veuve Clicquot, Lenoble en Merryvale terugvindt. Dit zijn de dranken die onze sommeliers in samenspraak met onze geschenkenexperts hebben geselecteerd om onze fijne pralines te vergezellen in een luxueuze chocolade geschenkmand.

Een fruitmand met bijgevoegd chocolade is overigens een combinatie die het ganse jaar door bij velen in de smaak valt, en is vaak ook het perfecte cadeaupakket om het ganse gezin mee te plezieren. Kleurrijk exotisch fruit en fijne pralines in een elegante geschenkmand vormen ook al meteen een streling voor het oog.

Gift.be chocolade geschenken

Chocolade cadeau en bloemen versturen

Chocolade is een ideaal geschenk voor velen, maar het opsturen en bezorgen ervan is helaas geen sinecure. Met ervaring in het versturen van chocolade cadeaus over gans België sinds 1998 is Gift.be een ware expert op het gebied van het bezorgen van pralines en andere geschenken.

Ons team van geschenkenspecialisten zorgen ervoor dat uw verrassing tijdig en in perfecte omstandigheden wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger, thuis of op kantoor. Zelfs het bezorgen van bloemen en chocolade in één geschenk - het ultieme geschenk voor hem, haar of samen – is op Gift.be een mogelijke combinatie gezien onze expertise in het versturen van beiden.

Gift.be chocolade geschenken

Chocolade als relatiegeschenk

Fijne pralines in een stijlvolle chocolade geschenkdoos zetten meteen de juiste toon als relatiegeschenk. Niet alleen als eindejaarsgeschenk, maar eveneens als bedankingsgeschenk of als felicitatie bij een speciale gelegenheid is chocolade een goede keuze om als bedrijfsgeschenk cadeau te doen.

Elke liefhebber van Belgische chocolade zal meteen de pralines van Neuhaus, Godiva en Corné Port-Royal herkennen en appreciëren, wat van deze chocolade het perfecte relatiegeschenk maakt. Een chocolade geschenkmand met daarbij een fles champagne of wijn maakt uw geschenk compleet en zet prompt de juiste toon wanneer de ontvanger het cadeau op kantoor of aan huis overhandigd krijgt.

Voor relatiegeschenken met chocolade voor Kerstmis bent u bij Gift.be aan het juiste adres, wij zijn immers al sinds jaar en dag expert in het bezorgen van relatiegeschenken en helpen u graag bij het samenstellen van een gepersonaliseerd kerstpakket met chocolade.