Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Gepersonaliseerde chocolade boodschappen door Chocol@

Gepersonaliseerde chocolade boodschappen door Chocol@

In 2010 komt Jean-Philippe Darcis, meester chocolatier en befaamd ambachtsman, samen met 3 vrienden in Verviers. Ze bedenken een chocolade cadeauconcept dat origineel, luxueus en uniek is: Chocol@. Sleutelwoorden zijn kwaliteit en snelheid van levering.

Het principe? « Zeg het met chocolade ». Kies of stel een chocolade telegram samen en verras uw familie, uw vrienden, uw klanten door hen dit delicate en verfijnde cadeau te schenken. Onze 52 pralines worden gemaakt op basis van de allerbeste ingrediënten met een vulling van overheerlijke karamel, smaakvolle praliné of verrukkelijke ganache. Daarna worden ze bedrukt met letters, wat u toelaat om uw emoties op de lekkerste manier te delen.

Chocol@ zal u verrassen met de elegantie en de stevigheid van zijn luxueuze geschenkdoosje. Het is speciaal ontwikkeld om een optimale verzending van de fijnste, Belgische chocolaatjes in heel België te verzekeren, en dat in de beste omstandigheden.

Een verjaardag vieren? Iemand bedanken? Of eenvoudig zin om iemand te verrassen en een plezier te doen? Een gepersonaliseerde boodschap in chocolade is het ideale cadeau voor al deze gelegenheden en zal de liefhebbers van verfijning, smaken en originaliteit verrukken.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.