Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Geef de luxe van chocolade, champagne en wijn cadeau


De rijke smaak van Belgische chocolade, versterkt met de exclusiviteit van de beste champagne of rijke tonen van klassevolle wijnen... Dat vind je in de verfijnde geschenkpaketten van gift.be. Bestel ze online en wij versturen het naar die speciale persoon.

Welke merken chocolade hebben jullie geselecteerd?
In ons assortiment chocolade vind je enkel premium merken van meester-chocolatiers zoals Godiva, Neuhaus en Leonidas.

Welke champagnes en wijnen kan ik selecteren?
Luxemerken zoals de champagnes Dom Pérignon, Vrancken, Veuve Clicquot, Moët & Chandon en Piper Heidsieck. Daarnaast ook verfijnde prosecco, heerlijke Bordeaux wijnen of alcoholvrije sprankelende wijnen.

Waarom een geschenkpakket met chocolade bestellen bij gift.be?
Omdat we niet alleen onze geschenken samenstellen met de lekkerste Belgische chocolade maar ook omdat we zorgen voor de stipte levering van elk geschenk bij de ontvanger. Rijke smaken, romige texturen en verrassende combinaties: allemaal in een prachtig verpakt geschenk.

Kan ik het geschenkpakket personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Ziet het afgeleverde geschenkpakket er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de geschenkpakketten samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. Voor verschillende producten zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. We zorgen ervoor dat de inhoud van het geschenk minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de sterke drank en de bijhorende snacks en accessoires, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.